tisdag, juni 12, 2012

Stal lite solsken


Hann stjäla en stunds solsken på terrassen idag:) Fantastiskt, med tanke på att regnet öste ner i sådana mängder när jag var på väg hem i eftermiddags att jag knappt såg vägen trots att vindrutetorkarna gick på högsta hastighet!

Anteckningsbok och kalender, de följer mig nästan vart jag går nu för tiden ... inte alls hightec är jag. Vet att det finns båda delar i min mobil, men jag behöver känslan av papper och penna till vissa saker och jag skulle absolut vilja påstå att det går mycket fortare att anteckna på detta gammalmodiga sätt. Om inte annat så uppskattar jag skrivböcker väldigt mycket, kan aldrig låta bli att titta på sådana när jag får tillfälle och ibland slinker det med en och annan hem.

Smoothien - den bestod av jordgubbar, banan, mango och en liten slatt tropisk juice, mmm! En absolut favorit och kan det bli enklare? Det enkla är ofta det goda.

Nu åter till listpunkterna!

5 kommentarer:

 1. Hallå!

  Trist med regn.. Här har det varit soligt, men mörka, nästan svarta moln tornade upp sig under eftermiddagen och det började mullra oroväckande i fjärran. Men åskan verkade ändra sig, så den kom aldrig till oss. Nu har vi en solig kväll och jag hinner äntligen ikapp med lite uppdatering om vad som hänt i bloggvärlden.

  Jag ÄLSKAR också anteckningsböcker. Köper oxå hem någon fin då och då. Har även jag svårt att ha allt i mobilen och skriver hellre ner i bok.

  Hoppas du får en fin fortsatt vecka.

  Kramar

  Helena

  SvaraRadera
 2. Jag har också kärlek för anteckningsböcker, och kalender. Fast jag använder för första gången även den i mobilen i år. Det är bra med påminnelse tycker jag.Men att skriva ha papper och penna är mer personligt och så tycker jag det är så fint.

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 3. Jag älskar anteckningsböcker. Kan inte se mig mätt när jag går in i fina affärer med pennor, papper, böcker med inspirerande omslag.

  För mig har mobilen visat sig vara bra, jag har mycket som passar där så jag håller ordning och redo på saker o ting. Men vissa saker ska vara i en anteckningsbok. Det är fint att bläddra, känna pappret, ha boken med sig.

  Kram!

  SvaraRadera
 4. Jag älskar också anteckningsböcker och kalender.
  Fina dina var! Skriva ner i en bok blir ju så mycket personligare och trevligare. Jag skriver listor för allt så jag behöver anteckningsböcker, haha
  Ha en skön onsdag!
  Kramar från andra sidan plurret.

  SvaraRadera
 5. Jag är likadan. Jag älskar papper och penna men jag använder även min mobil väldigt flitigt då den synkar med min mans kalender också. På så sätt slipper vi dubbelbokningar. Väldigt käckt! Men papper och penna är bäst!

  kram på dig!

  SvaraRadera

Tack för din kommentar! Jättekul att du tittade in här hos mig, hoppas du återvänder:) Kram Suz