söndag, juni 03, 2012

Förväntan


Det dröjer ett tag till innan bigaråerna är mogna. Undrar om vi hinner före fåglarna ... det är inte så många vi har att slåss om. Men jag längtar efter att få smaka dessa härliga gulröda bär! Förväntansfull och nostalgisk. Många är de barndoms somrar när vi satt uppflugna i farmor och farfars bigaråträd och mumsade så att vi höll på att spricka.

Vi har satt upp taket på uteplatsen en bit från huset. Varma dagar ger taket och träden skön skugga och på kvällen överger solen denna plats sist på vår tomt. Vågar vi hoppas på många  härliga stunder här i sommar? Ännu mer förväntan ... många härliga kuddar och mjuka filtar, ljuslyktor och så någonting för att jaga bort myggen. Släpar ditt grillen och njuter ett glas gott vin i väntan på maten! Då är det sommar!

Återigen har vi en vecka framför oss som inte rullar på i den vanliga lunken. Mannen har tjänsteresa, jag har inbokad visning, dotterns sommarlov närmar sig med stormsteg och så har vi en student att fira i vänskapskretsen. Och naturligtvis längtar vi efter att träffa mina föräldrar och höra mer om deras roadtrip till Paris och Amsterdam!

Vi fick en mysig stund på restaurang idag, firande svärmors 70-årsdag! Ett bra avslut på den här veckan och stort tack till svärföräldrarna! Hoppas träden blir bra i trädgården;)

Ha en riktigt bra start på kommande vecka!

2 kommentarer:

 1. Hej min vän!
  Vilken underbar sittplats i er trädgård! Ser lummigt och super mysigt ut! Är det ormbunkar i bakgrunden?
  Sköt om dig veckan Suz!
  Kram Anna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Anna!
   Tack:) Det är bara myggen som är lite envisa på kvällen, men det är väl just för att det är så lummigt. Och ja, det är ormbunkar i bakgrunden. I år är de otroligt höga!
   Sköt om dig du också, och ha en fin vecka!
   Kram Suz

   Radera

Tack för din kommentar! Jättekul att du tittade in här hos mig, hoppas du återvänder:) Kram Suz