söndag, juni 10, 2012

BlomsterlyckaNågra mörkblå kantlobelia i vår gamla spruckna, lagade kruka. En Nerium Oleander på stam har funnit sin väg till oss. Tremastarblomman som slagit ut i rabatterna. Blå lavendel i krukor och rabatter både här och där i trädgården. Det är blomsterlycka för mig!

Jag känner mig lite seg idag, känns som om jag hade ett alldeles för kort band fäst från pannan, över huvudet, ner i skuldran och ryggen, ända ner till vaden som någon drar ihop hela tiden. Vill töja ut det och det ömmar hela vägen - men jag ska ta mig en promenad nu och sedan belöna mig med en stor kopp te i uterummet. Om inte solen tittar fram igen förstås, då blir det terrassen.

Det har inte bara varit blomsterlycka den här helgen. Igår hade vi mina föräldrar på middag och det var mysigt, har inte träffat dem på över en månad eftersom de varit på roadtrip i Europa med husbilen. De visade bilder från sin resa med höjdpunkten Paris och berättade om allt kul och intressant de varit med om! Nu blev jag ännu mer sugen på att åka dit, men en vacker dag ska det nog bli av:)

Jag tycker det är jätteroligt att de drar iväg på de här turerna trots att de inte är superduktiga på andra språk. Det ska mod till, det är inte helt enkelt alltid att göra sig förstådd när man på främmande språk ska lösa biljetter, checka in och ut från campingar och annat man möts av på en semester. På egen hand kan man inte luta sig mot någon reseledare som på charter, här är man sig egen reseledare!

Ha en skön söndagseftermiddag!

4 kommentarer:

 1. Hej Suz!
  Underbar morgon här men nu ganska ruggigt!!
  Modiga föräldrar du har! Äventyrslustan klarar av språkhinder! Mn mormor reste friskt när hon levde utan att kunna ett ord engelska. Men hennes kroppsspråk var oslagbart. I London köpte hon bussbiljett på svenska-inget problem!!

  Hoppas promenaden gjorde susen!
  Sköt om dig!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 2. Vad mysiga och somriga bilder!

  SvaraRadera
 3. Hej!!

  Vilka fina bilder! Älskar blomsterbilder.. Hoppas att ryggen släpper geppet om dig och du får en skön théstund och en skön söndagseftermiddag.

  Kramar

  Helena

  SvaraRadera
 4. Suz, så fina bilder! Jag har också haft blomsterlycka den här helgen. Det blev ett besök på stans Botaniska Trädgård!

  Vad härligt att dina föräldrar reser runt i Europa. Det står på min lista med!

  Varm kram

  SvaraRadera

Tack för din kommentar! Jättekul att du tittade in här hos mig, hoppas du återvänder:) Kram Suz