torsdag, december 26, 2013

Y & Z?

 
Hej i stugorna! Har ni det bra? Hoppas ni haft härligt julfirande men också fått möjlighet till lite skön avkoppling. Efter några dagars ledighet och massor av roligt umgänge med släkt och vänner så sjunker vi idag ner i vår egen soffa, tänder en brasa i spisen och njuter av stillheten, av granen och vårt eget julbonade hem. En och annan skinksmörgås kommer säkert att slinka ner och vem vet, kanske en mandelmussla med sylt och grädde också får plats!
 
Dagens decemberutmaning hos Tatjanis var lite klurig - Y och Z krävde lite fundering och gnuggande av geniknölarna:) Från allra första början tyckte jag att det dessutom var inklämt ett DIY och då kläckte mannen min idéen om yxan, som han hugger veden med.
 
Dagens aktiviteter blir lugna, kanske lite Yatzy? Där fick vi in ett Y till. Och kanske blir de också så lugna att en liten middagslur (zzz ...) på soffan kan vara helt befogad så här på Annandagen.

 
Kanske blir det även en liten bloggrunda, vi får se. Har inte varit så närvarande i kommentarsfälten hos er, men ska bättra mig nu när det finns lite mer tid över. Jag är ju så tacksam för alla som kikar in här lämnar avtryck hos mig och jag räknar in vad som kommer att bli ett litet bidrag till Cancerfonden när vi når det nya året. En krona för varje kommentar i december - stort tack till alla som hjälper till!
 
Nu ska jag duka fram lite brunch och äta den i lugn och ro tillsammans med familjen. Moffa i mig så mycket skinka jag orkar, den är nummer ett för mig på julen vad gäller julmaten. Och så ska jag dricka te i massor idag, känner att halsen behöver lite omsorg efter flera dagars gediget pratande;)
 
Önskar er alla en mysig Annandag Jul<3

2 kommentarer:

 1. Jag har varit så nersjunken i min soffa. Aldrig förr så mycket som nu. Kan bero på att den är ny men jag har nog haft ovanligt mycket julefrid detta år. Toppenjul :)

  Kram Ann-Louise

  SvaraRadera
 2. Underbara Suz, blir så glad att du hänger i med utmaningen. Jag har visst julledigt på riktigt ;-)

  Låter som att ni har det toppen!

  Kraaaaaam // Tatjanis

  SvaraRadera

Tack för din kommentar! Jättekul att du tittade in här hos mig, hoppas du återvänder:) Kram Suz