lördag, december 21, 2013

Trotsar vädrets makter och julmyser

 
Idag har vi trotsat vädrets makter och vandrat på shoppingstråken i Lund, en sväng inom Saluhallen för en grillad Bjärekyckling att förgylla kvällens måltid med, Tehuset för lite jultea och dottern fixade klart med julklapparna. Regnet var en envis följeslagare och vinden piskade tidvis i våra ansikten. Om det inte varit för allt julpynt så skulle man kunna tro att det var mitten av november!
 
Nåja en liten sväng på Nova blev det också där vi kunde gå mellan butikerna utan att bli dyngsura. Men vi tröttnade på stressade människor som for omkring. Istället tog vi bilen till Vismarlövs Café & Bagarstuga för inköp av bröd, bland annat Levain (supergott) som ni ser på fotot ovan. Lite goda smörgåsar blev det också i deras café. Ett lite udda ställe väl värt ett besök. Imorgon blir det provsmakning av deras vörtbröd och sirapslimpa, som också fick följa med hem:)
 
En ny omgång kola är kokt, skinkorna griljerade (kunde inte låta bli, så det blev två små färdigkokta - en rimmad och en lättrökt), klapparna inslagna och julmyset är i full gång.
 
Önskar er en mysig fjärde advent!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar! Jättekul att du tittade in här hos mig, hoppas du återvänder:) Kram Suz