måndag, december 23, 2013

W - som i welcome

 
Svart/vitt i decemberutmaningen idag och lika bra är det, vi kan ju låtsas att det finns lite snö eller åtminstone frost där på kransen. Hur som helst välkomnar jag julen, den är här nu! Det är dags att sätta igång julmyset på allvar. Inte stressa, bara ta det i den takt som känns bra. Skippa gärna väckarklockan. Låt det få ta en stund att äta frukost och var närvarande i stunden, känn smakerna och dofterna, krama familjen lite extra och lyssna på varandra.
 
Det här är mitt bidrag i Tatjanis decemberutamning - kika in hos henne för att hitta fler!
 
Nu ska vi försöka att inte helt vända på dygnet, men visst är det härligt att njuta lite extra länge av kvällarna när man är ledig och kan kosta på sig det. Men jag uppskattar också att smyga upp på morgonen, när det fortfarande är mörkt och laga mig en kopp te, kika på något tv-program som resten av familjen inte vill se eller läsa en bra bok. Eller lägga några bitar pussel, något som är starkt förknippat med jultider sedan barnsben för min del:)
 
Vi tjuvstartar julfirandet idag med mina föräldrar och min morbror. Har ni också kört igång julen 2013?

Welcome Christmas & friends!

4 kommentarer:

 1. Hej du nattuggla!

  Jag håller med, visst är det härligt att få unna sig lite extra tid så här på kvällen, men tidiga morgnar är fina på sitt vis!! vi har ju ett litet monster som funegrar fint som väckarklocka - berhöver inte ställa in hon är förprogrammerad på random :) vet inte när det kan bli... mysigt i vilket fall!

  Jag hoppas att du har en fin kväll!

  KRAM - Tatjanis

  SvaraRadera
 2. Verkar vara fler som nattsuddar idag ;) Jag har min kreativa peak mellan 22-02, lite bökigt ibland. Men när man inte har tider att passa är det underbart!
  Nattkram från myllan!

  SvaraRadera
 3. Vilken mysig stämning ditt inlägg förmedlar... Jag är en morgonmänniska så jag älskar också att smyga upp tidigt och känna den där sköna ensamma friden. Julen har smugit igång här också med klädd gran och dagen planerad för leverpastejsbakning och köttbullstrillande - och man kanske hinner med en promenad också!
  Ha de så gott i jul Suzanne!

  SvaraRadera
 4. Så fil krans. Vi startar också julen idag. Det är mysigt. Ha en fin lillejul Kram Pernilla

  SvaraRadera

Tack för din kommentar! Jättekul att du tittade in här hos mig, hoppas du återvänder:) Kram Suz