fredag, december 27, 2013

Å - som i återbruk


Framme på Å i Tatjanis decemberutmaning! Året är snart slut och vi närmar oss tidpunkten för reflektion av det gångna året och vad som finns att vänta av nästa. Men det kommer ju lite längre fram i utmaningen, så idag får det bli återbruk och på det viset används både dagens bokstav och nödlösningsläget:)

Jag fortsätter tjata om mina kort;) Men det är huvudtanken med designen, att vi ska kunna återbruka taggen. Kanske göra ett nytt kort, använda den som bokmärke eller hänga den i en ring i nyckelknippan. Eller runt ett blockljus, på anslagstavlan eller på skrivbordslampan.

Min egen hamnade just där, på skrivbordslampan. Med uppmaningen "Try Believe Love" försök, tro och älska - och det kan handla om mycket i livet, men just på den platsen är det meningen att jag ska påminnas om att:
Tro att jag kan!
 Försöka på nytt när det inte blir som jag tänkt mig!
Att jag älskar det jag gör, även när det går emot mig!
 
Ånej, än blir ni inte av med mig i decemberutmaningen;)

5 kommentarer:

 1. Hehe! Bra att du är kvar :) Och ett riktigt viktigt ämne som ligger mig varmt om hjärtat!
  Ha en finfin dag!
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Superfina tags!
  Och kul att du fortfarande hänger i! Jag har haft en liten bloggpaus och därmed även från utmaningen. Det kom för mycket "jul" emellan! :)
  Kram!

  SvaraRadera
 3. Gillar verkligen ditt inlägg. Återbruk ligger mig väldigt varmt om hjärtat. Det är dags att börja värna om den värld vi har.
  Mycket härligt Å idag;)
  Önskar dig en fortsatt trevlig kväll
  Kram
  Annie

  SvaraRadera
 4. Håller med, så då kan jag köpa den snygga väskan av återvunnen kelimmatta utan att ha dåligt samvete. Fortsatt skön helg till dig. Kram Anita

  SvaraRadera
 5. Jag är så glad att du är med i Decemberutmaningen, vet att jag tjatar :)

  KRam - Tatjanis

  SvaraRadera

Tack för din kommentar! Jättekul att du tittade in här hos mig, hoppas du återvänder:) Kram Suz