onsdag, december 25, 2013

X - som i Xmas

 
Fantasin kanske inte är av högklassig nivå, men det är dock ett bidrag i Tatjanis decemberutmaning:)
Vi fick den här söta lilla hyacinten av goda vänner när vi hade glöggmingel och den har funnit sin plats i fönstret på gästtoan tillsammans med bokstäverna XMAS.


 
Så har vi passerat självaste julafton också! Och tiden rusar lika mycket nu som före julhelgen. Men vi försöker mysa till det och ta det lugnt.
 
Julafton firade vi med mina svärföräldrar, svågern och hans fina dotter. Jullunch med sillen, skinkan, revbenen och allt det där andra som hör till. Delar av Kalle Anka och hans vänner och sedan julklappsspelet. Hälleflundra med svärmors fantastiska citronsås stod sedan på menyn och naturligtvis ris à la malta:) Efter det halvsov vi nästan i soffan.
 
Oj, oj nu klarar vi inte fler dagar med mycket mat. Det blir till att sålla ännu mer innan maten hamnar på min tallrik, göra ett väl genomtänkt urval av de läckerheter som ännu kommer att bjudas.
 
Hoppas ni har en underbart skön julhelg och att ni får det precis så som just ni vill ha det. Alla vill ju inte fira på samma sätt och det behöver inte alltid vara "så som vi alltid gjort". Ibland kan vi behöva lite förändring men ibland kan det också vara väldigt skönt att hålla sig till de invanda traditionerna och känna tryggheten i det.
 
Må väl och ha en riktig god fortsättning
på julhelgen!

2 kommentarer:

  1. Så fin hyacint. Visst är det mycket gott på julbordet. Gillar också traditionerna. X mas har jag också idag. Inte lätt att komma på något annat på X. Ha en fin juldag Kram Pernilla

    SvaraRadera
  2. En riktigt god fortsättning på dig! Hoppas julen varit härlig!

    SvaraRadera

Tack för din kommentar! Jättekul att du tittade in här hos mig, hoppas du återvänder:) Kram Suz