tisdag, december 17, 2013

P - Per

 
Mannen min - Per. Jag har fått lov av honom att publicera ett inlägg i dagens utmaning. Min klippa och min livskamrat. Min älskling. Han som finns där för mig och jag för honom. Tillsammans åker vi genom livets berg- och dalbana. Att få somna i hans famn, att få en kram, en blick med den där glimten i hans ögon - det vill jag aldrig vara utan!
 
Han är också min alldeles egen tomte, om det här ska ha det minsta med jul att göra;) Hustomte kan vara en korrekt benämning, för han fixar och grejar med det mesta som har med hus och trädgård att göra. Och allt med bilarna! Sen är han ingen fena med tvättmaskin och torktumlare, åtminstone inte att använda dem ... men det misstänker jag att han bara låtsas. Och jag har inget emot att ansvara för den biten:) Vi har delat upp det mesta med hushållsarbetet ganska bra och vi gnäller sällan på varandra. Gudomligt skönt att slippa bråka om sådana bagateller. Det ödslar vi ingen energi på.
 


 
Jag skulle kunna skriva mycket om honom - Han med stort H som vi sa i tonåren på vår tid. Om hans egenskaper. Om hans sportintresse. Om hans intresse för en av ögonstenarna som nu är vinterstallad och går på fyra hjul, om hur han gjort en egen websida för den sortens bilar som ni hittar här eller i en länk bland mina sidor längst upp till höger.
 
Om att han egentligen inte gillar att bli fotograferad, men de här bilderna har vår dotter tagit på honom och jag gillar dem skarpt, speciellt den översta. Jag fick använda dem i detta inlägg:)
 
Men jag ska inte använda för många ord, han delar nämligen inte mitt och vår dotters intresse för att läsa;) Han brukar klaga lite svagt när jag gör för långa inlägg här på bloggen. Glad och stolt noterar jag att den läser han:)
 
Mannen min - mitt speciella bidrag på P i dagens decemberutmaning hos Tatjanis.
 
En vecka kvar till jul!
Lova att ta det lugnt<3

7 kommentarer:

 1. Så fint du skrivet om din man. Så skönt att höra. Kul att han ville ställa upp. Ha en fin dag Kram Pernilla

  SvaraRadera
 2. Inte dåligt att få med mannen i ett inlägg! Å så fint du skriver om honom.
  Kram Suss

  SvaraRadera
 3. God morgon Suz!
  Vilka fina ord och foton av din man! Din dotter kan sannerligen fotografera och du kan sannerligen få ner orden på pränt! Visst är det toppen när man kan ha olika ansvarsområden man är ju inte sällan intresserad/duktig på olika saker. Dammsugaren rattar vi lika bra här hemma men jag tvättar gärna om mannen min klipper gräsmattan och fixar allt som går sönder på ett gammalt hus.
  Jag tackar innerligt för det jätte vackra julkortet jag fick i brevlådan igår! Så fint och omtänksamt av dig Suz! Det står nu på spishyllan!
  Önskar dig en fin dag!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 4. Underbart! Frågade min med samma namn, men han tvärvägrade ;) Finfina bilder också!
  Ha en härlig dag!

  SvaraRadera
 5. Kärlek! Vad underbart! Och fina bilder som din dotter tagit. En sådan kärlek är vad jag drömmer om och hoppas på! :)
  Kram Jennica

  SvaraRadera
 6. Åh vilket underbart inlägg som andas så mycket kärlek! Blir glad ända in i hjärtat över att läsa om sådan kärlek som er!
  Många kramar och tack för fina ord hos mig!

  Nettan

  SvaraRadera
 7. Kärlek kärlek och värme! Vilket fint inlägg, sprider verkligen värme!

  KRam - Tatjanis

  SvaraRadera

Tack för din kommentar! Jättekul att du tittade in här hos mig, hoppas du återvänder:) Kram Suz