lördag, december 07, 2013

G - gran

 
Gran, inget originellt val av ämne för dagen kanske. Men den finns inhandlad och står än så länge i uterummet i väntan på att få komma in.

Det är något visst med att klä den med lite nostalgikulor och ställa fram bocken bredvid. Varje år råder en liten överläggning om vilken färgskala vi ska gå på. Vi har genom åren flippat ut på julkulor, de flesta billiga från stora möbelvaruhuset, men oavsett vilken färgsättning vi bestämmer oss för så får alltid vissa gamla kulor alltid sin plats i granen.Så småningom fylls det på med lite klappar under och jag vill ha den där känslan som alltid fanns där när jag var barn, vad finns det i paketen ... spelar ingen roll hur litet eller enkelt det är, det är överraskningen och tanken som räknas.

Kika in hos Tatjanis för fler bidrag!
 
Vi har inte blåst bort i stormen Sven, det har blåst som bara sjutton och nu har vi fått snö också. Här i vår lilla by har vi klarat oss utan några större besvär, bara lite strömavbrott. Det är ju inga roliga bilder på nyheterna och man är ju så liten när det kommer till naturens krafter.
 
Nu hoppas vi att snöovädret inte ställer till det i landet och att vi får en skön decemberhelg!
 
Ha en fin lördag, med mycket mys!

4 kommentarer:

 1. Riktigt fina bilder! Gillar djupet i den första :)
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Så fina granbilder. Visst vill man ha Det som när man var liten. Ha en fin kväll Kram Pernilla

  SvaraRadera
 3. I dag har vi varit glada för att strömmen är tillbaka i vårt hus på landet!
  Vi har njutit av solen och den gnistrande snön, men nu vill vi inte ha mera snö för då är det risk att det blir drivbildning och vi inte tar oss ut till kustvägen!
  Handla gran står på veckans inköpslista!
  kram M.E

  SvaraRadera
 4. Hej hej! Så länge sedan jag hälsade på dig. Datorn har fått väldigt lite tid av mig. Ville bara kika in och säga Hej, hoppas du mår bra!

  Kram kram!

  SvaraRadera

Tack för din kommentar! Jättekul att du tittade in här hos mig, hoppas du återvänder:) Kram Suz