fredag, december 06, 2013

F - fudge

 
Fudge - på decemberutmaningens sjätte dag! Stort tack till Tatjanis för den här roliga utmaningen. Än så länge hänger jag med, ikväll med både ström och internet på svaj. Vi får se när det här inlägget kan publiceras ...
 
Det här inlägget är inte på något vis menat att vara reklam och jag är inte köpt, men jag bara avgudar den här lakritsfudgen och har ni inte provat den så kan jag varmt rekommendera att ni gör det. Små underbara bitar av fudge, sprängfyllda med smak. Delikata! Perfekta på gottebordet till jul:)
 
Sen skulle jag kunna skriva så mycket mer på bokstaven F. Som februari, flygrädd, Florida och så femtio. Ord som ofta varit i mina tankar den senaste tiden. Finns stor risk att det blir mer om detta i min bloggframtid.
Fobi (har jag, mest för spindlar och ormar men också för höjd) kan också ramla in här, men är varken speciellt julinspirerande eller positivt så det tar vi en annan gång;)
 
Hoppas ni undgått stormen Sven och haft en fin torsdagskväll. Här fick vi det lite stressigt, med tillverkning av blomsterarrangemang till funktionärsträff imorgon, hjälpa till med dukning av borden och så skulle vi ha lite mat, rädda de stackars små stolarna som stod kvar på trädgårdsgången från att blåsa bort och sen tappa upp vatten och koka lite till termos utifall strömmen skulle försvinna.
 
Nu har vi ström igen, men det blåser hårt ute. Jag schemalägger det här inlägget till imorgon bitti, vi får se om det funkar. Tanken är att vi ska fixa julklappar under fredagen (läs fika och hitta massor av saker till oss själva;)) men vi får väl se hur det utvecklar sig.
 
Men hallå - där kom ju två ord till Fredag och Fika. Starkt sammanlänkade:)
 
Önskar er alla en härlig fredag!

6 kommentarer:

 1. Jag gillar också fudge. Brukar vilja ha i kokasmak. Fin tolkning kram Pernilla

  SvaraRadera
 2. Gud vad fudgen såg smarrig ut! Hoppas ni klarade stormen utan skador!
  Kram!

  SvaraRadera
 3. Den ska jag absolut testa! Det värsta är att min man också börjat äta lakrits, så nu får jag inte ha mitt godis i för mig själv längre. Vi hade planerat flytta ut till
  huset på landet idag och vara där till jul, men det var strömavbrott där så i kväll gav vi upp och återvände till stan! kram M.E

  SvaraRadera
 4. Den där fudgen är ljuvlig. Så roligt att du presenterade så många F jag hade svårt till en början att ens hitta ett ord på F. Tills jag kom på mitt Favorit ord (hi hi favorit är ju också f) Fantastisk. Visst är det en rolig utmaning hon startat. Så inspirerande
  Hoppas ni har en lugn fredagskväll och slipper Sven. Här har han passerat och lämnat ett vitt landskap efter sig.
  Kram
  Annie

  SvaraRadera
 5. Mums, gillar fudge! Jag gör en skumtomtefudge till julen.....är grymt svag för skumtomtar och om man då kan göra dem i fudgeformat så blir det ju en oslabgar kombo! :)
  Kram!

  SvaraRadera
 6. Godisråtta som jag är - den där fudgen ligger risigt till :)

  Hoppas att ni har en fin fredag Suz!

  Kram - Tatjanis

  SvaraRadera

Tack för din kommentar! Jättekul att du tittade in här hos mig, hoppas du återvänder:) Kram Suz