söndag, december 15, 2013

N - VarDagsSaker & något att tänka på

Handduk, skärbräda & muffinsform från Malin Westberg Collection,
underlägg från Aveva
 
Inga N i VarDagsSaker, men väl i Nätbutik! Och jag tänkte vara så fräck att slå ett slag för mitt lilla projekt som startades i våras. Här har jag samlat lite inredning, saker för kök och förvaring, anteckningsböcker och kort.
 

 
Efter julmarknaden den 30 november så tyckte jag att alla som inte hade möjlighet att komma dit ändå kunde få möjligheten att handla till de priser jag erbjöd då - så här har vi decemberkampanjen!
 

Anteckningsbok från Ogami och underlägg från Aveva
 
Lite favoritsaker har jag självklart, men alla skulle få lov att finnas i vårt hem - det är en förutsättning för att jag ska köpa in dem. Jag vill gärna också att det ska vara "ting med tanke". Allt ska gå att använda på något sätt, inte bara vara till prydnad, men det kan också vara tanke om närproducerat, miljö eller andra aspekter. Jag är öppen för förslag, så har ni någon bra idé om produkter ni skulle vilja se i min butik så får ni väldigt gärna kontakta mig.
 

Burk & Uggla från KG Design, glasunderlägg & skärbräda
från Malin Westberg Collection

Det är hög tid för julklappar och ingen skulle bli gladare än jag om ni hittar något hos VarDagsSaker! Posten har ju också ett finger med i spelet, så vi måste nog se till att få iväg era paket i början på veckan för att det ska hinna fram i tid före jul, säg att jag måste posta senast den 17 december!

Har ni inte bråttom är ni välkomna med beställning precis när som och kampanjen ovan varar hela året ut, dock enbart så länge lagret räcker! Och bor ni i närheten av Sövde i Skåne, ja då mailar ni er beställning istället och så kommer vi överens om ett lämpligt sätt för leverans och betalning.

En sak till - något att tänka på, vad menar jag med det. Jo, jag har den här veckan funderat fram och tillbaka över hur jag skulle göra med en viss sak. Det är så många som skrivit om välgörenhet och bidrag på olika sätt och jag vill också göra något gott. Men det finns så många projekt som behöver vårt stöd och det är inte lätt att välja eller välja bort!

Men när dottern kom hem häromdagen och såg bokstavspärlorna i metallfärg som jag beställt, då sa hon med detsamma "Mamma, kan du inte göra ett Fuck cancer-armband till mig?". Då bestämde jag mig för att det blir Cancerfonden som får mitt bidrag. En krona för varje kommentar i december här på min blogg och tio kronor för varje beställning hos VarDagsSaker.

På så sätt stöder jag även Tatjanis initiativ och med det avslutar jag dagens bidrag i decemberutmaningen.

Önskar er en fin tredje advent!

8 kommentarer:

 1. Så fina saker du säljer. Fräckt med ett fuck cancer armband. Det är mycket man vill skänka till nu. Ha en fin advent Kram Pernilla

  SvaraRadera
 2. Så fint av dig! Jag ska genast gå in och kika i din webbutik. Har själv drivit en sån och vet hur både roligt och tufft det är.
  Kram på dig!

  SvaraRadera
 3. Alltså de där skärbrädorna är bara så fina!
  Kramis!

  SvaraRadera
 4. Vilket toppeninitiativ!! Jag bidrar såklart med en kommentar och ska ta en titt i butiken också!

  Kram

  SvaraRadera
 5. vilket fint initiativ att skänka en slant till cancerfonden, nu ska jag kika in i din webshop. Kram

  SvaraRadera
 6. Här bidrar jag med en kommentar så du får skänka en krona till!
  Själv har jag valt att skänka en slant som julgåva till Läkare utan gränser i år, de gör ett helt fantastiskt jobb.
  Kram M.E

  SvaraRadera
 7. Jag har ju en förkärlek till anteckningsböcker, block o pennor. Men jag måste lugna mig. Det är inte klokt :) men jag ska nog minsann ta mig en titt i nätbutiken vart efter :)

  Smart drag Suz, klokt ju!

  Ha en finfin söndagkväll!
  Kram - Tatjanis

  SvaraRadera
 8. Jag har hittat favoriter i din butik. Jag formligen älskar anteckningböcker och sådant. Just nu är jag inte i behov av något (gillar ju inte överkonsumtion) men jag kommer i dagarna lägga ett inlägg om dina anteckningsböker då de blir Annies Choice.
  Jättefint med pengar till cancerfonden. Här ges till barncanerfonden ganska ofta då de ligger mig väldig nära. Förlorade min 17 årige bror i leukemi för 25 år sedan. Så tack för att du skänker till cancerfonden så slipper kanske någon annan förlora sin bror till cancern.

  Kram
  Annie

  SvaraRadera

Tack för din kommentar! Jättekul att du tittade in här hos mig, hoppas du återvänder:) Kram Suz