söndag, december 08, 2013

H - home, hem & hyacint

 
Hallbordet har än så länge bara fått stjärnorna som julpynt. Och Home har fått stå kvar. Snart blir det God Jul där istället:) Och en annan löpare samt någon lite julblomma.

 
Årets adventsljusstake har ingen mossa men väl nötter och en söt liten skylt. Hemma är mysigt. Här känner vi oss trygga och här kan vi koppla av. Sweet home!
 

 
Hyacinter är självklara vid juletid här hos oss, om jag får bestämma. Och de är vita! De kan hamna i alla sorters krukor, skålar, glas och på fat.
 

 
Så tacksamt med uterummet där vi kan ha några hyacinter svalt, att byta med när de som fått komma in växer till långa skrangliga stjälkar och blommorna vissnar.
 
Nu har vi försökt inspirera i en vecka i Tatjanis decemberutmaning. Vi firar andra advent och idag tänker jag minsann mysa till det ordentligt, bara ta det lugnt och vila ut ordentligt inför en ny vecka. Men först några timmars sömn ... för det här inlägget publicerar jag i skrivande stund halv ett på natten:)
 
Ha en härlig andra advent!


6 kommentarer:

 1. Så fina H.n och så härligt med ett uterum. Det saknar jag här men en källare fungerar bra när blommor behöver vila inför sommaren

  Hoppas du fått sova gott och sover en stund till
  Kram
  Annie

  SvaraRadera
 2. Så fin tolkning. De stjärnorna till värmeljus har jag också. Gillar de mycket. Ha en fin andra advent. Kram Pernilla

  SvaraRadera
 3. Så fint med nötterna i adventsstaken!
  Önskar dig en skön andra advent i ditt mysiga hem.
  Kram
  //bara anna

  SvaraRadera
 4. Visst är det underbart med hyacinter, man kan liksom aldrig få för många ;)
  Kram!

  SvaraRadera
 5. Så fint du har det Suz, önskar så jag ahde din talang och öga för de små detaljerna, här hemma är det kaos just nu och då trivs inte jag men det blir ju så ibland, men snart är det lite lugnare och då kan jag fokusera på hemmet igen. Hoppas att du har en skön lat söndag.

  Kramar
  Nettan

  SvaraRadera
 6. Vita hyacinter! Det är finaste julblomman tycker jag. De är så vackra och de doftar ljuvligt!
  Kram!

  SvaraRadera

Tack för din kommentar! Jättekul att du tittade in här hos mig, hoppas du återvänder:) Kram Suz