fredag, mars 09, 2012

Ta igen


Ja nog är det så, att när man känt sig lite krasslig i veckan har man lite att ta igen på lediga dagen ...! En dag som inneburit lite tvätt, lite städning, liten sväng inom jobbet och nu för en stund sedan började skidskyttet (som tyvärr inte ser ut att bli så bra för Sveriges del), så nu bänkar jag mig i soffan med en stor kopp te och en hel massa recept som ska rensas.

Helt rätt, ni som undrar och läst tidigare inlägg i min blogg, jag håller fortfarande på med min receptrensning!!! Det blir små stunder då och då och det tar sån himla tid att plöja igenom alla högar. Och det är så mycket som verkar gott och måste provas, sen har vi de där väl beprövade som gillas. Men frågan är om de gillas så mycket att de ska få hamna i lådan "Absoluta favoriter", alltså de där säkra korten som alltid håller och som man ständigt återkommer till. De där som man till slut får någon sorts hatkärlek till, kanske för att någon alltid önskar sig det eller för att de är lite knepiga men ack, så goda.

Nej, nu är teet klart! Så nu är en soffstund räddad :) Och så en bild på tulpaner idag igen, är de inte härligt busiga :)

Ha en superhärlig helg!
Kram till er alla :)

2 kommentarer:

 1. Trevlig helg med hopp om friska stunder!

  C

  SvaraRadera
 2. Hej Suz!
  Jag kan inte låta bli att fundera över vad du har för maträtten i "Absoluta favoriter"!!! Ngt du vill avslöja?!
  Ljuvliga tulpaner du bjuder på! Jag och en kollega åt lunch vid Per Helsas gård idag. Vilken vegbuffé de har!! Har du provat den ngn gång?

  Trevlig helg Suz!
  Kram Anna

  SvaraRadera

Tack för din kommentar! Jättekul att du tittade in här hos mig, hoppas du återvänder:) Kram Suz