söndag, mars 11, 2012

Ny vecka

Ljuslyktor Zelected by Houze och tulpaner som matchade duken vid middagsbjudning

Då ligger vi i startgroparna för en ny vecka. Vad har vi på agendan, vad blir det för mat, ska vi äntligen försöka få in lite motion på schemat och kommer våren att sätta igång på allvar?

Den här veckan ser inte ut att bli så stressig och därför ska jag lova mig själv att börja ta dagliga promenader efter jobbet. Och göra en smoothie när jag blir sugen på något gott!

Om jag sedan börjar skriva de där fina receptkorten, så kan jag passa på att göra inlägg med mina favoriter för varje nytt kort jag skriver ... hm, lovade jag för mycket nu? Vi får se, ingen stress i varje fall, bara göra det när lusten infinner sig.

Ha en bra vecka och lova att inte stressa!

6 kommentarer:

 1. Inte stressa! Jag ska försöka, ja, jag ska faktiskt göra mitt yttersta!
  Trevlig blogg!
  Kram Jenny

  SvaraRadera
 2. Lördagen den 19/5 från kl 12.00 Blir det äntligen av!
  Vår första bloggträff i Lev Vackert Huset!
  Nu är det verkligen dags, att träffas, skratta, luncha, fika och bara njuta av livet och trevligt sällskap- Japp, det är ju en bloggträff som jag talar om så klart! Jag och Ingela har velat haft en i flera år men inte riktigt fått tummen ur (usch gillar inte det uttrycket egentligen, men ni hajar vad jag menar.) Föranmälan ska göras till vitromantik@gmail.com samt en förskottsbetalnings ska göras i samband med anmälan. Detta så att vi kan bjuda på god lunch kycklingssallad, kaffe/te, dryck och kaka. Kostnad 135:-
  Vi håller stängt för oss på övervåningen av huset så att vi till en början kan lära känna varandra där och ha lite lotteri och liknande. Vi kommer också kort presentera hur det gick till när vi förverkligade vår dröm om böckerna och butiken. Sen är det givetvis fritt att röra sig i butiken. För er som kanske vill sova kvar finns bra möjligheter bara ett stenkast bort. Se under Fliken Om Kristinehamn på vår hemsida www.levvackert.se
  Kram Petra www.romantiskahem.blogspot.com och
  Ingela www.inspirationivitt.blogspot.com

  SvaraRadera
 3. Hej Suz!
  Härliga foton du bjuder på! Solen försvann lite abrubt idag men vår son vaknade tidigt så vi hann med råge ut iaf:-)
  Kul med recepten du vill dela med dig av. Ta det som du kommer och visa oss då du har tid! Periodvis har man mindre tid eller energi för bloggen och andra dagar är det tvärtom!
  Önskar dig en fin start på nya veckan!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 4. Önskar dig en härlig vecka med sköna promenader:)

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 5. Hej Suz!

  SKöna Bilder här hos dig!

  Inte stressa låter bra, det ska jag försöka

  Ha en fin vecka!

  SvaraRadera
 6. Dagliga promenader efter jobbet...Åhh vad du gör det bra!! Önskar att jag kunde ta tag i det jag också. Jag bara tänker men gör inget av det. Låter toppen med en vecka som kanske inte blir så stressig. Fin dukning också. Gillar lila :)

  Hoppas att veckan blir fin!

  Kram Ann-Louise

  SvaraRadera

Tack för din kommentar! Jättekul att du tittade in här hos mig, hoppas du återvänder:) Kram Suz