onsdag, mars 07, 2012

Krasslig


Sömn och en skål med varm soppa var vad min kropp behövde idag! Nu känner jag mig lite piggare och som om jag är på banan igen :)

Tror bestämt att jag är väldigt lättpåverkad av de här evinnerliga temperaturväxlingarna, ena dagen gassar solen och det är åtta grader varmt och vindstilla, nästa dag är det minusgrader och snålblåst - då hjälper det inte ens att solen är framme, det är svinkallt! Vem blir inte ruggig och förkyld då?

Sen är det fullmåne också, enligt almanackan imorgon ... min kropp har varit i obalans flera dagar! Ser att den lyser där uppe, nästan full. Hörru, du kan hålla dig bakom molnen inatt och låtsas som ingenting, jag vill sova. Jag ska inte låta mig rubbas av att du försöker ställa till det med jämna mellanrum, jag är stark men behöver min sömn. Har på sistone hört av många att de känner sig påverkade av fullmånen, precis som jag, med sämre sömn. Visst är det konstigt!

Men nu ska jag fortsätta vila ikväll, göra en stor fruktsmoothie och samla massor av energi :)

En fin soppskål kan pigga upp vem som helst!

6 kommentarer:

 1. Spännande det här med fullmånen! Själv blir jag inte alls påverkad men hört andra som blir det!

  Krya på dig och hoppas du känner dig piggare imorgon!

  SvaraRadera
 2. Åh, krya på dig!!

  Soppskålen är verkligen fin!

  Kram

  SvaraRadera
 3. Krya på dig! Det är jättemånga som blir påverkade av månen. Min mamma som jobbade natt på akutmottagning märkte av det jättetydligt både på antalet patienter och typen av patienter. Spännande!!

  SvaraRadera
 4. Hej Suz,
  Tack för din hälsning ! Hoppas att du känner dig lite piggare så du kan njuta av solen och plusgraderna de lovat oss till helgen.
  Kram/Marita

  SvaraRadera
 5. Stackare! Krya på dig vännen! Vila och ät gott och ta hand om dig riktigt ordentligt. Hoppas du snart är på benen igen.

  Snön som föll i natt och under dagen kändes väldigt onödig men förhoppningsvis är den helt borta i morgon. Det är ju vår nu! :)

  Fullmånen har helt klart betydelse. Min ena dotter är född under en fullmånsnatt och det var överfullt på BB den natten. Tydligen inte alls ovanligt vid just fullmåne. Så visst påverkas vi av fullmånen.

  Tack för dina fina ord hos mig Suz och vad skönt att höra att det är bra med din man idag. Som gallstensopererad själv så förstår jag precis vilken fruktansvärd smärta han gick igenom. Det var en känslomässig dag igår men idag är det bättre. Makens smärta är nästan helt borta och så även hans oro.

  Krya nu på dig riktigt ordentligt vännen.

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 6. Tack alla, ni är för goa! Jag känner mig mycket bättre nu o era hälsningar värmer oxå gott:)
  Idag blir det t o m en sväng till jobbet, min kollega ska ha två veckors semester o jag tycker vi behöver stämma av o få koll på läget. Men det gör jag så gärna, märks det att jag trivs ;)
  I övrigt blir det en lugn dag!
  Ha det gott! Kram Suz

  SvaraRadera

Tack för din kommentar! Jättekul att du tittade in här hos mig, hoppas du återvänder:) Kram Suz