tisdag, mars 20, 2012

Äntligen på plats

Plansch av Ylva Skarp, ram Ikea

Så var då äntligen den fina planschen jag fick i julklapp inramad och upphängd på sin plats! Det satt långt inne, men vi hann innan det gått tre månader. Alltså inte för att vi har någon gräns eller så, men vi borde nog haft det! Små projekt tar ofta längre tid hos oss än stora ...

Oftast ger vi oss inte in i ett större projekt utan att moget överväga både det ena och det andra först, men när vi väl har påbörjat något ... ja, då har vi väldigt svårt att pausa. Då ska vi köra på för fullt tills vi är helt klara. Tur att vi inte gav oss in på den där gamla avstyckade gården eller någon skånelänga när vi köpte hus! Vi hade jobbat ihjäl oss och aldrig gjort något annat än renoverat. Vi skulle nog behöva gå i terapi eller någon kurs innan vi gav oss in i något sådant :)

Nu var ju inte tavelprojektet alls på samma plan, eller ens på samma planet (kanske inte ens i samma solsystem) men det var ett litet projekt och för det krävs ingen planering, alltså har det en tendens att hamna i kategorin "fixas i ett nafs, någon gång". Men när då?

Planering krävs alltså!

3 kommentarer:

 1. Ja ibland tar det lång tid att få saker på sin plats :) Grattis i efterskott!!
  Ha en bra dag i vårens härliga tid!!
  Kram Lotta

  SvaraRadera
 2. Hej!! Vad fint det blev! Den postern har jag också tittat på. Jag älskar det kluriga, enkla budskapet!

  Ha en fin torsdag!

  /helena

  SvaraRadera
 3. Det blev bra, önskar mig en jag oxå!! Eller kurs i kalligrafi c",)

  jag är likadan...kan ta år innan får upp nåt på väggarna c",)

  Klem Anna

  SvaraRadera

Tack för din kommentar! Jättekul att du tittade in här hos mig, hoppas du återvänder:) Kram Suz