fredag, mars 30, 2012

Surr och planering

Ljuslykta Shabby Chic, Zelected by Houze

Ja, det är mycket surr i huvudet - ni som läste mitt förra inlägg hänger med. Vill, vill och vill ... så mycket så att jag blir rent matt. Men det är ju tur att det finns lite tankar och idéer, det är jag tacksam för! Just idag körde jag igång och städade redan i morse, tog sedan en kopp te i lugn och ro och bläddrade i några magasin. Fick lite fler idéer :) och bestämde mig för att istället ta mig en stund vid datorn för att uppdatera mig lite på mina favoritbloggar. Alldeles för länge sedan sist - jag hade ju missat hur mycket som helst!

Och nu börjar det kurra i magen - kanske skulle ta något till lunch? Men vad? Finns lite pasta sedan igår, värmer med lite pesto, lite parmesan ... jo, det kan funka. Snabbt, lätt och enkelt för jag vill blogga lite till, läsa nyhetsbrev från Zelected by Houze och planera lite saker på den fronten.

Det är roligt och spännande att träffa så många männsikor som gillar heminredning. Ok, det är ju inget ovanligt precis, men jag träffar nya bekantskaper och människor jag inte sett på länge och det känns kul att de gillar mycket av kollektionen jag säljer. Jag är nöjd med hur det går och jag har säkert hur mycket som helst att lära, men jag håller en lugn inställning - det ska vara mer som en hobby och jag tänker inte gå omkring och oroa mig för hur det ska gå i framtiden. Lite små projekt har jag på gång och det är lagom för mig.

Eftermiddagen får bli en lugn sådan, vila lite (så att jag är pigg på byölen ikväll:)), lite planering och idésortering, är jättesugen på våfflor men orkar jag släpa fram grejor till det när jag är ensam om att äta dem (?), lite mer bloggsurf och mer te.

Ha en go' fredag mina vänner!

1 kommentar:

  1. Tack för besöket hos mig, jag har inte heller hunnit vara så aktiv på min eller någon annans blogg.Ja det är mycket man vill,och det har varit den största utmaningen sen jag blev sjuk.Jag har varit urdålig på att prioritera.Skönt att du har en lugn inställning till din försäljning..
    Kram Lotta

    SvaraRadera

Tack för din kommentar! Jättekul att du tittade in här hos mig, hoppas du återvänder:) Kram Suz