tisdag, mars 27, 2012

Ljusa dagar

Tapper ranunkel från födelsedagsfirande!

Dagarna är så ljusa och varar så länge! Man vill inte gå in och allt blir lite upp och ner innan man vänjer sig. En stulen timme gör sig påmind, jag blir grymt sömnig på eftermiddagarna. Är det bara jag som känner så här?

Nu ser ju inte väderprognosen så lovande ut för helgen, så det gäller att ta vara på alla tillfällen som ges att fånga lite sol på nästippen :) En utestund på terrassen gör gott för själen och idag tog jag mig både tid att sitta och läsa en stund och att plantera några små penséer.


I rabatterna kikar vårblommorna fram och i söndags passade vi på att rensa bort alla gamla löv och vissna växter. Härligt när det första vårjobbet kan göras i strålande solsken och med värme som tillät lunch på trädäcket!

Njut i vårsolen och ta hand om er!

2 kommentarer:

 1. Hej Suz!
  Vackra bilder du bjuder oss på! Vilka dagar det varit! Igår em hämtade jag på dagis och vi tillbringade em utomhus. Så skönt!
  Nu njuter vi max så får vi ta den eventuella kylan till helgen!! För sen blir det säkert varmt igen!!!
  Önskar dig en fin onsdag imorgon!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 2. Det enda som är bra med att ställa om till sommartid är att vår son vaknar kl 06:00 ist för 05:00.... Ja det är ju iofs ljusare på kvällarna också. Vad det ser fint ut med de söta vårblommorna. Jag längtar till de börjar synas även här hos oss.

  Kram Ann-Louise

  SvaraRadera

Tack för din kommentar! Jättekul att du tittade in här hos mig, hoppas du återvänder:) Kram Suz