lördag, mars 17, 2012

Mat, mat, mat

Denimkudde ZbH, randig hemsydd, Lantliv mat & vin

Igår hade vi det så här mysigt på eftermiddagen! Fantastisk stund i hörnet av terrassen hemma i trädgården. Tror knappt jag njuter mer av något väder än den här fantastiska vårsolen en vindstilla dag.

Att känna det solvarma träet under fötterna när man kastar av skorna en stund, att kunna slänga av sig jackan och bara slå sig ner i en stol med en fika och ett inspirerande magasin - är det inte livet på en pinne? Eller en sån där mysig fikastund med mannen, älskar det!

Idag har det tyvärr inte varit samma vackra väder, men man känner ändå att det är på rätt håll. Jag har haft fullt upp med att provlaga maten jag tänker bjuda på när jag firar min födelsdag nästa vecka. Och jag har stortrivts i köket. Hoppas vi gillar det, för det var riktigt kul att laga:) Och gillar vi ikväll - ja, då får ni allt gilla det på fredag ;)

Hur många år jag fyller? Tycker jag inte vi pratar om alls, faktiskt. Vi koncentrerar oss på själva firandet istället :) Har önskat mig att slippa laga mat den dagen jag fyller, jag kommer ju stå för all matlagning när vi firar med släkten! (och alltid annars också för den delen, så gott som till någonstans 95-99 % tror jag). Så vad kan mannen och dotterna koka ihop? Blir det hemlagat eller blir det sushi? Sanningen att säga köper jag det mesta utom sill. Och stuvade grönsaker. Inte min grej. Och kanske kunde vi undvika de där hamburgerkedjorna just den dagen ;) Kräsen? Vem? Jag?

Ha en grymt mysig lördagkväll!

2 kommentarer:

 1. Åh!! Hur mysigt såg inte det där ut!! Hoppas resten av helgen blir lika mysig och att du får massa värme och sol!!

  Stor kram

  SvaraRadera
 2. Ja, det är livet på en pinne! Vad fint och härligt det ser ut. Vi har haft fantastiskt väder idag. Jag kom nästan av mig ;)

  Vad roligt att laga mat och att få fira födelsedag!

  Njut av söndagen

  Kram!

  SvaraRadera

Tack för din kommentar! Jättekul att du tittade in här hos mig, hoppas du återvänder:) Kram Suz