torsdag, mars 15, 2012

Som en blixt

Veckans nyttiga eftermiddagssmoothie och måste bara visa dem igen - rosorna!

Det är redan torsdag och jag vet inte var veckan tagit vägen! Ibland känns det som om livet går i 190, men ändå borde jag ha oceaner av tid. Som jag försöker klämma in så mycket som möjligt på, har jag märkt :)

Ända sedan jag slutade pendla till Malmö så har jag känt att jag skulle kunna få in det och detta och det tredje och ändå hinna med både nyttigheter och roliga saker också. Jo gratulerar! Har inte kunnat definiera känslan, men efter långa listskrivningar och försök till prioriteringar har jag kommit fram till att jag lägger rätt stor press på mig själv att "hinna" så mycket som möjligt.

Även om jag jobbar lite längre en dag eller fixar veckohandling så tycker jag att jag ska hinna promenera, fixa med ZbH och så alla de där andra nödvändigheterna som t ex tvätta (vi måste ha en magisk tvättkorg, som absolut aldrig är tom på tvätt) plus att äntligen rensa ordentligt i garderoben, sortera recept och en massa annat som i princip helt fått stå åt sidan under en lång period. Men jag har ju inte slutat jobba, bara fått lite kortare väg till jobbet! Ok, några färre timmar i veckan, men för det mesta blir det nästan ändå samma tid som tidigare. När man inte har en busstid att passa kan man passa på att göra klart det man börjat på, stanna till en stund och prata med kollegan, helt enkelt vara närvarande.

Så nu planerar jag istället vettiga veckor, får in promenaderna, njuter en smoothie och de senaste dagarna har jag sett till att passera rosenbuketten ofta och bara stanna till för att titta och njuta!

Det känns viktigt att ta vara på tiden!

1 kommentar:

  1. Hej Suz!
    Vilka foton! Vad fint det ser ut i ert kök/matrum och rosorna de är alldeles ljuvliga! Ja det där med att få ihop tiden och livet utan att stressa och fastna i måsten och borden det är ett pussel!
    Den där smoothien går inte av för hackor!! Här ska packas ikväll. Vi är sanna tidsoptimister så jag försöker börja i tid...!
    Kram Anna

    SvaraRadera

Tack för din kommentar! Jättekul att du tittade in här hos mig, hoppas du återvänder:) Kram Suz