fredag, april 10, 2015

Varmt - fotoutmaning

 
Vårt trädäck är varmt nu! Inte på morgnarna förstås, med frostgrader fortfarande, men uppåt dagen när solen skickat sina värmande strålar över det en stund. Vilken lycka! Att få gå barfota ut på trädäcket och känna att nu, nu är det minsann på gång åt rätt håll!
 
Att ställa ut en stol mot husväggen och sitta där med en kopp och bara njuta. Kanske måste du ha en extra tröja än så länge, om vinden känns kall, men vad gör det? De där första gångerna du sitter ute på våren är oslagbara, tycker åtminstone jag:)
 
Visst längtar jag efter ljumma sommarkvällar, grillning och ett glas svalt rosé, sand mellan tårna (eller inte egentligen just mellan tårna;) men sand hör sommaren till), bad i havet och roadtrips med cabben. Men tills dess njuter jag av ett varmt trädäck och funderar vilka växter vi ska ha i år, ser dagliljorna skjuta i höjden i några krukor och undrar om funkian ska ta sig i år också i en annan kruka. Njuter stunden här och nu.
 
Idag känns det lite bättre, inte så att jag studsar men ändå. Det blir lite lugnt idag också, en långsam tur med dammsugaren, plocka undan lite vissna blommor och behöver nog stoppa i en maskin tvätt eller två. Det är min lediga fredag, men jag behöver använda den att kurera mig lite till, så inget högt tempo på dagens aktiviteter. Ska lyssna på kroppen, vila emellanåt och dricka mycket te och citronvatten. Och känna varmt trädäck under fötterna - mitt bidrag i dagens fotoutmaning hos Fröken Foto.
 
Ha en ljuvlig fredag<3

7 kommentarer:

 1. Trädäck är härliga, kan känna värmen stråla från det bara genom att titta på ditt foto. Ha en skön kureradag, hoppas du stutsar snart igen.

  SvaraRadera
 2. Ett trädäck, så härligt! och barfota, låter faktiskt lockande :)
  Att fixa text på bilderna är lättare än du tror. Det finns ett gratisprogram som heter Picasa. Kolla efter det, ladda hem det och har du frågor så maila mig. Jag hjälper dig gärna!

  Fin fredag och trevlig helg.

  kram kram Malin

  SvaraRadera
 3. Så härligt med ett varmt trädäck under bara fötter, det är ett vårtecken som heter duga...! Fin fredag till dej!

  SvaraRadera
 4. Än så länge har jag behållit strumporna på, men hade jag haft ett härligt, varmt trädäck hade jag absolut tagit av mig strumporna för länge sedan :) och sen inte tagit på mig dem igen förrän sena hösten.
  Kram Birgitta

  SvaraRadera
 5. Vilka härliga känslor ditt bidrag förmedlar! Både fötter på varmt trägolv och känslan av att värmas av solens första vårstrålar!
  /Anna
  Http://www.annapannapuff.se

  SvaraRadera
 6. Så påhittigt med varmt trä däck. Så skönt du mår bättre. Ha en fin dag Kram Pernilla

  SvaraRadera
 7. Vilket härligt bidrag!!! Just de där varma goa golven är underbara på många sätt. Att sedan lyssna på kroppen, ja det är ett måste och jag är glad att du gör just det också.
  Hoppas att du känner dig bättre idag!
  Kramen

  SvaraRadera

Tack för din kommentar! Jättekul att du tittade in här hos mig, hoppas du återvänder:) Kram Suz