torsdag, april 02, 2015

Glad Påsk!


Kikar in för att önska er alla en riktigt Glad Påsk! Hoppas ni får hålla lite påsklov och kunna njuta tillsammans med familj och vänner. Kanske få slappa lite eller hinna göra det där ni aldrig tycker ni hinner annars.

På tal om njuta, ät nu inte för mycket av det goda - vare sig ägg eller godis;) Lagom är bäst, visst är det ett fantastiskt ord! Det gäller bara att lära sig känna var nivån ligger för att det ska bli sådär lagom. För min del kan det definitivt variera. Som nu till exempel, nära till fullmåne och jag känner mig som typ en elefant redan, då behöver jag vara lite försiktigare med vad och hur mycket jag stoppar i mig för att det inte ska kännas ännu värre. Sötsuget spelar mig spratt och jag har väldigt lätt för att samla vätska och känna mig svullen som en vattenmelon. Men där tycker jag faktiskt att citronvattnet som jag börjar dagarna med har hjälpt.

 
Den förhatliga städningen är avklarad (kändes som en evighet innan jag hittade tvättstugan ens och det var inte mina saker som låg och uppradade på bänken, golvet och pallen ... och antal skor!?). Och när man vaknar med huvudvärk känns sånt här inte enklare precis. Men nu är det gjort.
 
Två bröd är också bakade. Motionspass avklarat. Och ur garderoben har skakats fram klädval inför helgens begivenheter. Till och med alternativ! Med tre kvällar i rad känns det skönt att vara lite förberedd och slippa stå där och våndas. Känns det igen? Tror inte det är bara jag som har lite av dagsform när det gäller klädval. Det beror ju helt och hållet på hur man känner sig ... inte sant?


 
Som för en stund sen, då var jag så frusen så att jag skulle kunna tagit fram ullkoftan - det haglade och regnade, halv storm och det piskade mot rutorna. Men nu skiner solen och då känns det som vår igen. Jag säger då det, vi har verkligen aprilväder. Hoppas det blir lite bättre dagarna framöver. Mannen min besiktigade cabben idag och nu är det säsong ... eller? Det är alltid något visst med de första turerna:)
 
Nej, nu är det dags att se över makeup och hår och få på sig lite paltor - ikväll är det Jill Johnson på Malmö Opera:) Ser vi fram emot!
 
Glad Påsk och många kramar<3 

PS. Och nu haglar det igen!!!

3 kommentarer:

 1. Glad påsk till dig också!
  Kram Maria

  SvaraRadera
 2. Lagom ja, så svenskt och så... lagom :) Det är inte alltid lätt att hitta balansen, men ibland får man unna sig lite extra, men bara sådär lagom extra.
  Hoppas ni får en härlig kväll med Jill!
  Önskar dig också en riktigt Go och Glad Påsk!
  Kramen

  SvaraRadera
 3. Visst är det aprilväder. Här haglade det idag. Så kul med opera och Jill Jonsson. Ha så trevligt. Kram Pernilla

  SvaraRadera

Tack för din kommentar! Jättekul att du tittade in här hos mig, hoppas du återvänder:) Kram Suz