måndag, oktober 01, 2012

Ett litet paket


Vissa dagar vill kroppen och huvudet olika saker ... i fredags var en sådan dag. Vaknade typ mitt i natten med en sådan där olustig känsla som man får när man drömt något obehagligt ... och med värk i hela kroppen, inklusive huvudet, låg jag och vred mig en bra stund. Suck, det var bara att ta ett av måstena i taget. Men först en lugn frukostkopp i soffan!

Det blev bättre uppåt dagen och som extra uppmuntran fanns det ett paket i postlådan till ... MIG! Och ett långt brev också, så glad jag blev! Det blev en välbehövlig paus med en ny kopp te och brevläsning. Angriper ni också brev som jag? Nästan sliter upp dem av nyfikenhet och läser fort, fort och sen måste man bara läsa en gång till, minst. Som för att fånga upp helheten, känslan och övertyga sig själv att man inte missat något :)Tack finaste Lotta, du är en pärla!
Det här dök upp i en stund när jag verkligen behövde ett avbrott mot vardagen:) En liten överraskning ...
 
... och en sådan fin present! Hur kunde du veta att jag suktat efter något med detta citat:) Och med engelskt te inuti!!! Kommer verkligen väl till pass i höstmörkret. Tack än en gång! Du är en sån fin vän i bloggvärlden och jag är så himla glad att vi hittade varandra <3
 
Den härliga burken har fått sin plats på den öppna kökshyllan, tillsammans med några andra fina saker. Jag blir så glad av att titta på saker jag tycker om och var kan vara bättre att ha en del sånt? Jo, absolut i köket så att det är det första man möts av när man börjar ordna med frukosten! Att jag sen har en viss passion för saker som mjölkkannor, teburkar, muggar och kokböcker (bland annat!) gör ju att det kan skiftas runt en del på hyllan ... ;)
 
Härligt när tröga dagar vänder och blir bra:)

3 kommentarer:

 1. cecilia elgehag@sovde.nu1 oktober 2012 23:14

  Kära Suz! Cecilia här i gatan Din granne läser Din blogg. Suz du skriver så trevligt alltid kul att läsa dina bloggar. Själv är jag dålig på att skriva det blir att jar läser och tänker som så jag kan svara nästa dag. Nästa dag kommer
  så blir det ej. Hoppas att Du fortsätter att skriva. Du berättar vackert med de skrivna orden.
  Kram Cecilia

  SvaraRadera
 2. Vilken underbar burk du fått av finaste Lotta. Vad vi tycker om henne!

  kram

  SvaraRadera
 3. Vad roligt att du tyckte om teburken och jag hoppas att du kommer att få många mysiga testunder i höst. :)

  Kram på dig du fina♥

  SvaraRadera

Tack för din kommentar! Jättekul att du tittade in här hos mig, hoppas du återvänder:) Kram Suz