måndag, oktober 15, 2012

Shopping på låg nivå


Inget ont med själva shoppingen, den var ok. Men många av besökarna hjälpte verkligen till med att ta fram det absolut sämsta inom oss! Vad det handlar om?

Vi har varit på stora varuhuset i Ullared ... inte nu i lördags men förra igen. Jag har varit tvungen att ta igen mig från upplevelsen innan jag kunde skriva om det ;) Och visst hade vi fått varningar att inte åka dit en lördag, men om man nu inte kan fixa det en annan dag då får det bli så. Smart val av mannen - dottern och jag har nu blivit mätta på denna utflykt för lång tid framöver. Massor av besökare, en hel del både trevliga och hjälpsamma, men alltför många som inte ens borde få hålla i en kundvagn och än mindre befinna sig ute bland så mycket människor! Hur är det med medmänsklighet kan man undra?

Jag brukar inte hitta, eller knappt ens ödsla någon tid, på att besöka damavdelningen. Brukar nöja mig med lite duschcreme,  handtvål och sånt. Samt ta en runda bland heminredning, servetter och böcker. Men den här gången passerade jag ett par sjalar som åkte ned i korgen och dottern hittade en mobilväska till mig. Så lite fick ju följa med hem, men i fortsättningen betalar jag gladeligen några tior extra för det kemtekniska och följer gärna med dottern på shoppingrunda i någon närliggande stad istället:)

Nu har vi en bra vecka, alla därute:)

2 kommentarer:

  1. Var för första gången i mitt liv på Ullared förra fredagen!!! En upplevelse jag aldrig hade drömt om!! Min dotters kompis blev av med sin vagn två gånger!!! Vet inte folk vad dom handlar!Jag köpte en tavla och en tandkrämstub!! Också fick jag såriga hälsenor av alla som körde på mej!/Liula-Christina

    SvaraRadera
  2. Haha, jag minns mitt första och enda möte med Ullared. Jag var liten och min dagmamma hade tagit med oss dagbarn till Ullared och den hysterin som utbröt då de fyllde på nya varor inne i butiken minns jag än idag och dn sitter så djupt så att jag minsann aldrig har åkt dit i vuxen ålder. Jag tror att jag skulle bli tokig av att trängas där inne med alla människor. Nej, då betalar jag hellre någon slant extra och handlar lokalt. ;)

    Kram på dig

    SvaraRadera

Tack för din kommentar! Jättekul att du tittade in här hos mig, hoppas du återvänder:) Kram Suz