fredag, oktober 19, 2012

Ibland hopar det sig


Stora vackra lönnlöv! Det ligger några på tork mellan böcker här hemma, kan det bli lite pyssel framöver kanske? Men inte just dessa dagar ...

Idag är det jobb på min normalt lediga fredag, imorgon får det alltså bli lite städning och andra måsten samt bortbjudna på kvällen, på söndag är det fika borta och på måndag har jag visning. Ibland hopar det sig bara, så är det. Kunde ju inte tajma sämre med någon sorts höståkomma med huvudvärk och ont i kroppen. Jag har hällat i mig massor med te med ingefära så det halsonda har försvunnit, som tur är. Sömn och vila har jag också tryckt in, gått på halvfart i ett par dagar. Men värken vill inte riktigt försvinna, det får bli att hjälpa till med lite medicin.

Och så klart, nu kör vi en städning light imorgon, tar lite lätt på måstena och samlar all energi istället. Hoppas på vackert väder så att kroppen kan få lite solsken på sig, vi har ju en härlig temperatur i Skåne just nu. Är det detta som kallas Brittsommar?

Ha en fin helg!
4 kommentarer:

 1. Hallå!

  Tyvärr blir det ju ofta så att förmycket kommer på en gång, även om det är angenäma saker så behöver man lite tid för vila och återhämtning. Speciellt när man inte känner sig på topp kroppsligen.

  Hoppas du kryar på dig snabbt och att du får en riktigt härlig helg och en lyckad visning på måndag.

  Kram

  SvaraRadera
 2. Krya på dig Suz! Har hafe lite samma i kroppen tror jag.

  Fint att du kör en städning light och tar lätt på måstena och samlar all energi istället! Gillar!

  Stor kram!
  Lotta

  SvaraRadera
 3. Krya på dig! Det är inte kul alls att känna sig hängig.

  Kram Ann-Louise

  SvaraRadera
 4. Krya på dig vännen och hoppas att vad det än är att det ger sig av illa kvickt.

  Ligger själv nerbäddad idag och fick ställa in min Göteborgsresa och min finaväns 40-års fest. Känns trist men det är ju inget att göra åt. Bara vila och bli frisk.

  Så ta hand om dig vännen, vila och bli frisk.

  Stor kram
  Lotta

  SvaraRadera

Tack för din kommentar! Jättekul att du tittade in här hos mig, hoppas du återvänder:) Kram Suz