måndag, oktober 08, 2012

Måndagskänsla


Så var det måndag igen. Ny vecka, andra i oktober! Hänger knappt med, tiden rusar. Samlar bilder i kamerans minne, i mitt eget minne. Försöker minnas dofterna, hålla kvar sommardofter, dra in höstdofterna. Och jag säger det igen, kanske till och med tjatar om det - årstidsskiftningarna är härliga! Och nu är det höst och matlagningen är precis i min smak - härliga köttgrytor som får stå och puttra en hel eftermiddag på spisen, mm vad gott!
 
Det är mörkt nu när jag skriver detta, strax efter åtta på kvällen. Men visst är det skönt att vara klar med dagens arbete, både hemma och på jobbet, och sen tända lite ljus, göra en god kopp te eller kaffe och krypa upp i soffan. En stunds tv-tittande, läsa den där boken man börjat på eller mysa med familjen.
 
Här finns också utrymme för en stunds surfande på favoritbloggarna, men då föredrar jag att få sitta i soffan och ändå kunna vara med familjen som kanske hänger vid tv'n. Det kräver en ledig bärbar dator, så nu måste jag bli färdig att bestämma mig för vilken jag ska satsa på. Inte för stor och klumpig, men heller inte för liten, inte för slö men jag behöver ingen speldator, pc får det bli för sån är jag, med eller utan dvd? Ja listan kan göras oändlig och förmodligen klarar jag mig med en ganska sparsam modell, kom gärna med tips ... men snygg ska den vara;)
 
Ha en skön fortsättning på veckan!

3 kommentarer:

 1. Skön måndagskänsla du bjuder på ikväll Suz och vackra blomsterbilder.

  Ja tänk, innan klockan ens var 19 så var det beckmörkt utomhus. Det känns verkligen att dagarna blir kortare och kortare nu. Hösten har anlänt med besked.

  Ikväll åt vi gulaschsoppa och nybakat bröd. Så gott och höstkänsla.

  Laptop är inte dumt alls. Har själv min i knäet samtidigt som jag tittar på tv. Kombo som fungerar för mig.

  Sköt om dig Suz och ha en kanonvecka.

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 2. Hej Suz!
  Här har du en till som njuter tea! Fast jag ser med vemod hur sommaren lämnat oss och hösten klampat in med stövlarna på. Men så lite längre fram väntar ju jultid. Då skiner jag upp igen. Under tiden läser jag om Mallorca, drömmer och längtar åter:-)
  Jag kör med en billig Acer laptop. Enda problemet att jag får ont i nacke och axlar av att sitta så oergonomiskt med den. Sitter för länge helt enkelt!!

  Sköt om dig!
  Stor kram Anna

  SvaraRadera
 3. Jag sitter nästan alltid med min laptop i knät framför tvn. Titta på film eller serier och ha datorn igång samtidigt det är min melodi. Jag är också i tankarna på en ny nu för jag behöver en som är lite smidigare att bära med mig när jag ska iväg på möten men jag vet inte vad än. Det är mannens avdelning så jag gissar att han snart kommer komma med en massa förslag åt mig. Skulle inte vara fel med en iPad men de är onödigt dyra så det blir det inte.

  Jag njuter också med te varje morgon, dag och kväll. Mest hela tiden helt enkelt. Te är ett måste på hösten och vintern.

  Ha det så bra nu. kram, dorro

  SvaraRadera

Tack för din kommentar! Jättekul att du tittade in här hos mig, hoppas du återvänder:) Kram Suz