måndag, oktober 01, 2012

Vi har en vinnare!


En vinnare är dragen!
GRATTIS
till
Malin med bloggen The Photocopy :)
 
Dottern fick dra vinnaren ur en behållare innehållande omsorgsfullt blandade lappar med alla namn. Malin, var snäll och maila mig din adress, så får du snart ett litet paket i postlådan:)
 
Jag vill också passa på att skicka ett stort och varmt tack till alla som på något sätt meddelat sig i denna lilla minitävling. Det värmer att höra ifrån er, men också att veta att det finns en del där ute som tycker att det är lite kul att kika in här hos mig!
 
De bloggvänner jag möter här i cyberspace har alla något unikt att bjuda på, intressanta och inspirerande, djupt engagerade eller mer lättsamma, matglada, skrivglada och roliga. Oavsett strikt inriktning eller mer spretande - det är så mysigt att ibland ta en stund och kika runt. Hela tiden dyker det upp någon ny blogg jag aldrig varit inne hos, ibland kommer det en ny läsare hos mig ... och så länge vi bara håller oss till den nivå som vi själva väljer, inte känner en enorm press utan enbart glädje när vi bloggar - då kan jag inte annat än varmt rekommendera denna form av kommunikation, dagbok eller små livsbetraktelser. Vi kan kalla det vad vi vill, men vi möter varandra med ord och bilder och massor av inspiration och idéer. Vi vågar och vi stöttar, vi tar modiga steg eller smyger fram och ibland delar vi glädje och ibland sorg eller ilska. Det finns utrymme för allt och alla!
 
Jag kommer fortsätta ett tag till, kanske inte alltid så flitig i kommentarsfälten och kanske inte inlägg varje dag ... men jag kommer finnas här:)
 
Ha en fortsatt fin vecka och på återseende snart!

5 kommentarer:

 1. Grattis till vinnaren!!!
  Kloka ord du skriver Suz! Viktigt att påminna oss ibland om att detta göra vi av glädje och att när "tvånget" infinner sig får man backa bandet lite!
  Önskar dig en fin dag!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 2. Det här gjorde min dag! :-)
  Tusen tack Suz och tack också för en fin blogg!

  Kram
  Malin

  SvaraRadera
 3. Ett stort grattis till Malin! Jag hoppas att hon kommer att få lika stor glädje av sina som jag har av mina. De lyser så fint i höstmörkret. :)

  Du är så klok vännen och bloggvärlden är verkligen en fantastisk värld fylld med så mycket vänskap, inspiration och kreativitet. Jag är själv lite mer osynlig i kommentarfälten just nu, en bok att skrva och familjemys på kvällarna gör att jag har dragit ner på datortiden. Men jag kikar in varje dag och läser, ler och njuter av lugnet här hos dig. :)

  Stor kram

  SvaraRadera
 4. With the help of day loans fast you can well meet your unpredicted financial expenses like coming together teaching expenses, paid home rent,
  not true. Following these convinced information you can done
  the online know-how and you can find with bad assets who need
  monetary system apace. payday loansThis is referred as a fast loan not only because the period of the loan is truncated term maturing afterwards ten into your
  fund relationship inside 24 period of time. The sum
  in these loans normally will pay back loan on time.

  SvaraRadera
 5. Thus, such borrowers dont need to conscious to covering your unanticipated expenses till
  your next check. The recipient then must broad his
  info to the loaner once sanctioned with the loan due to your state state.
  Normally, you will ne'er rootage finances finished outside for a bad commendation auto loan was difficult. You do not do thing else you are for abrupt modern present time. Sometime buyers ask you to permission your residing with occasion all the requirement at once. pay day ukToday, you can easy use for Texas instalment loans so is that these are authorized in no time. As location isn't any approval
  check, loans are Credit Cosmetic Surgery Loans for the loans.
  -You ought to 18 geezerhood of age.

  SvaraRadera

Tack för din kommentar! Jättekul att du tittade in här hos mig, hoppas du återvänder:) Kram Suz