fredag, oktober 12, 2012

Frost och tillbakablick


Två morgnar har vi haft det såhär nu! I Skåne ... men jag kan inte annat än beundra landskapet och acceptera kylan. Underbart vackert!


Längre fram på dagen värmer solens strålar lite. Vindstilla. Vackra höstfärger på träden, som inte tappat sina löv än.

I morse lyssnade jag på Mixmegapol Malmös sista sändning:( Mina morgnar kommer inte att bli lika roliga utan Morrongänget, kommer verkligen sakna dem!Måste klappa mig själv på axeln idag:) Övervann min rädsla för att stå högt upp på den där stegen för att nå upp till de översta fönstren. Har putsat alla rutorna idag, men de är finast när inte solen är framme;)

 
Drömmer mig ett år tillbaka och saknar våra vänner. Längtar lite efter värmen, glittret i vattnet och den blå himlen.
 

 
Vi gör om det snart igen, inte sant? Men vi kan byta ut Cypern mot ... kanske Kreta? Eller en Kanarieö. Eller ... ja, vi drömmer lite om det. Kan göra gott för en frusen höstsjäl.
 
 
Familjen fotograferade, men mest Sofie på den resan. Kommer inte ihåg vem som är "skyldig" till alla bilderna.
 
 
Det var en härlig vecka och batterierna blev ordentligt laddade. Höst- och vintermörkret kan ingen råda bot på, så det gäller att ta alla chanser att samla energi. Kan inte förstå att det gått ett helt år! Tiden bara rusar och snart är det nytt år igen. Var tog 2012 vägen???
 
Och nu ska jag strax möta mannen i dörren och hälsa honom välkommen hem efter en jobbtripp till Norrköping/Stockholm. Vi får fredagsmysa själv idag, dottern är hos kompis och ska på fest. Så då klappar ju naturligtvis ett oroligt mammahjärta, men det är väl så det ska vara.
 
Ha en mysig kväll!
2 kommentarer:

 1. Vackert! Inne som ute hos dig...<3

  Ha en mysig kvällni med. Fredagar gillas starkt!!

  Kram
  Lotta

  SvaraRadera
 2. Vilken underbar bildkavalkad hos dig Suz och visst är hösten otroligt vacker just nu. Fantastisk färgexplosion! Men ja förstår också att du längtar tillbaka till sol och värme på sydligare breddgrader (för inte är det varmt inte här i Skåne just nu...brrr). Har ni någon ny semester inplanerad tillsammans med era vänner? Här hemma är vi mitt uppe i planerna just nu. Rom eller Dublin är två heta kandidater just nu. Vi får se vad det blir. Kanske något helt annat. ;)

  Ta hand om dig vännen!

  Kram Lotta

  SvaraRadera

Tack för din kommentar! Jättekul att du tittade in här hos mig, hoppas du återvänder:) Kram Suz