söndag, oktober 07, 2012

Höstsöndag


Det går inte längre att blunda för det faktum att det är höst. Hur gärna jag än skulle vilja. I förra veckan visade jag en överlevande tomat, idag blir det björnbären som dröjer sig kvar och inte vill mogna helt.
 
Löven på träden antar en rödaktig, väldigt vacker färg. Himlen har idag varit alltifrån klarblå till mulen i alla nyanser av grått man kan tänka sig. Jag har burit in pelargonerna i uterummet idag, etapp ett mot vinterförvaring. Ska se om vi klarar några i år. Några av dem var väldigt blöta, men i uterummet är det betydligt varmare så förhoppningsvis torkar de upp. Sen får de flytta in i förrådet om ett tag. Och så är det där med klippning, ska man göra det nu eller till våren innan de hunnit sätta fart igen?
 
Vi har haft en skön söndag, med sovmorgon, livet i sakta lunk. Fick verkligen en skön söndagskänsla när jag läste Lottas inlägg på hennes fina blogg Min plats i solen och bestämde mig för att så ska vi ha så många söndagar som möjligt. Det är precis så söndagar ska spenderas, helt i min smak!
 
Och den där listan blir bara längre, men vissa punkter är strukna och klara. Som tur är! Och jag ska ta till mig tipset i kommentarsfältet från Lotta - bara skriva tre punkter, kunna klara av dem och vara stolt över sig själv:) Bra tänkt!
 
Punkten med att redigera min andra flik, Zelected by Houze, är inte klar för publicering än (så ni får hålla tillgodo med katalogerna på www.zbh.se så länge). Men det är på gång och förhoppningsvis lägger jag ut den imorgon eftermiddag.
 
Livet i verkligheten måste få ta den tid det tar. När man har familjen hemma har den största prioritering. Tror absolut inte att jag är ensam om detta. Sunt tänkande vill jag föredra att formulera det som. I en värld där vi så lätt hamnar i de sociala mediernas värld och timmarna bara försvinner måste vi stanna upp och ta vara på de stunder vi har tillsammans. Imorgon eftermiddag, när jag kommer hem från jobbet, kan jag ta datortid. Jobba med vad jag vill, utan att någon annan blir åsidosatt. Ett privilegium jag försöker ta vara på. På bästa tänkbara sätt.
 
Trevlig söndagkväll önskar jag er alla!
 
 
 


5 kommentarer:

 1. Vilken inspirerande header du har! Otroligt vackra ljusstakar, jag måååste haaa! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack:) men äran får Zelected by Houze ta åt sig, bilden har jag lånat av dem och jag är också konsulent för dem.

   Heminredning på homeparty, men det går att beställa utan att vara på eller ha party. Klicka på länkarna för kataloger i högerspalten, där finns hela sortimentet. Vill du beställa är det bara att maila mig dina uppgifter och vilka artiklar du vill beställa. Frakten är 119:-, slår du dig ihop med två kompisar får ni ner frakten till 49:-/person - oavsett storlek på paket.

   Vill du se lite av mina egna bilder på kollektionen håller jag just på att uppdatera fliken Zelected by Houze här på bloggen (uppe under headern).

   Kul att du hittade hit:)
   Suz

   Radera
 2. Här känns det nästan som att det snart är vinter i luften också.. brrrr... eller så är det att jag stått ute på en leråker hela dagen och höll på att blåsa bort, och blev så kall att det känns som att det var minusgrader.
  Kanske dags för varmt bad och bara njuta av att inte göra något?!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det låter som en fantastiskt bra idé!
   Ha en härlig måndagskväll, tänd många ljus och känn lugnet infinna sig - du ska se att du tinar upp igen:)

   Radera
 3. Du är för rar vännen.♥

  Stor Kram

  SvaraRadera

Tack för din kommentar! Jättekul att du tittade in här hos mig, hoppas du återvänder:) Kram Suz