tisdag, september 25, 2012

Lite taggig

Foto: Per Johansson
Den här lille krabaten hälsade på hos oss för en tid sedan. Flera gånger sågs han (eller är det möjligen en hon - hur vet man det?) på olika ställen i trädgården. Inga hastiga rörelser eller konstiga ljud accepterades, då rullade den (eller hen) ihop sig till en liten boll och stack nosen långt ner i gräset.

Så himla söt, men så himla taggig!
 
Precis så som jag också kan känna mig ibland ... ja, alltså taggig då ;) Söt har jag då aldrig kallat mig själv, möjligen som rund och go liten bebis skulle man kunna komma i närheten av den benämningen. Men vi har alla våra kvaliteter och dessa får vi uppskatta, söta eller inte :)
 
Taggig var det ... ibland kan jag vakna en morgon och på något sätt känna att jag borde dra täcket över huvudet och somna om. Även om jag försöker ruska av mig känslan så dröjer sig något kvar i kroppen. Småirriterad redan från början liksom. Vem f-n väckte mig, typ! Små bagateller kan få "mina taggar att visa sig".
 
Nu är ju jag en ganska sansad person som inte gärna ger mig in i konflikter i onödan, så "taggarna" känns mest inåt. Men jag är ganska övertygad om att de ändå märks, syns eller hörs med någon viss skärpa i min röst. Tur att det bara är ibland det här fenomenet uppstår. Ska vi ta och skylla på fullmåne, för lite sömn och allmän oreda i hjärnkontoret ;) Eller kanske har jag drömt något!?
 
Nästa gång det inträffar ska jag ta och prova dotterns boxningssäck, som mannen hängt upp i förrådet! Kan inte vara fel ...
 
Nu ska jag fortsätta med prismärkning av alla produkterna i kollektionen, tänkte att det kunde vara en god hjälp att bara kunna vända på etiketten och se priset, vad produkten heter och artikelnummer, när jag har visningar.
 
Ha en superfin vecka!
 
PS. Söndag är sista dagen att vara med i min lilla tävling! Klicka på husen till höger:) Snart ska en vinnare dras!

5 kommentarer:

 1. Hallå!
  Ja, taggighet känner jag igen. Speciellt när jag är stressad. Hoppas i alla fall att allt är bra med dig! Har ni fått höst än därnere? här bärjar träden skifta och mornarna är kyliga. Det behövs mycket tända ljus och stooora koppar thé..

  Många kramar Helena

  SvaraRadera
 2. Ja jag drabbas också av det där fenomenet. Vissa dagar är det verkligen synd att natten inte hade fler timmar. Många fler timmar. För då kanske det där hade hunnit försvinna när det är dags att vakna.

  De är ju för otroligt söta de där små. Vi har inga alls där jag bor men det är hemskt när de ligger överkörda på vägen :(

  På torsdag ska jag på Zelected by Houze-visning. Det ska bli kul :)

  Kram Ann-Louise

  SvaraRadera
 3. Känner igen mig jag med...det känns, låter nog lite ibland också när jag är stressad ;)

  De är söta våra igelkottar!

  Kram
  Lotta

  SvaraRadera
 4. Haha, hej du taggiga vän! Men visst får man lov att vara lite taggig ibland. Annars skulle vi nog spricka allihop. Här hemma märker familjen direkt om jag har en taggig dag. Då fräser jag. Men tack och lov går det ju över. När jag har fräst färdigt. ;)

  Boxningssäck kan jag varmt rekommendera. Äldsta adottern har en och den är finemang att avreagera sig på. ;)

  Ta hand om dig du fna och ha en riktigt fin helg!♥

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 5. Hejsan!
  Taggigheten, tro om den har med åldern o göra...iaf för min del o utan att peka finger til kvinnor i "sin bästa ålder" c",)
  O visst är de lite fina de små igekottarna, lite egna, spännande på nåt sätt!

  Ha en fin vecka, Klem Anna

  SvaraRadera

Tack för din kommentar! Jättekul att du tittade in här hos mig, hoppas du återvänder:) Kram Suz