tisdag, oktober 02, 2012

Beslutsångest


En rykande kopp hett te eller en nygjord Nespresso med ett litet hjärta? Beslutsångest - men för det mesta blir det te, ibland vågar jag mig på en liten kaffe. Extra glad blir jag ju när jag lyckas få till ett litet hjärta när jag häller i mjölken:)


Samma beslutsångest i den tyska skoaffären:) Så båda fick följa med hem! Lovade ju att jag skulle visa upp mina fynd. Tycker i alla fall jag att de är och det är ju huvudsaken. Sen vet jag säkert att det finns åtminstone en till som gillar ett av mina val ;)
Trots att den svarta är av märket Gabor gav jag inte ens tusenlappen för båda tillsammans - då gillar jag shopping! Var ju beredd på att spendera upp emot 1500 svenska riksdaler för att få tag i enbart ett par svarta nu till hösten, så gissa om jag är nöjd:) Drömmen om ett par Primeboots finns kvar, men jag prioriterar inte sådana kostnader nu (och kanske aldrig).

Det här var ju inte beslutsångest av värsta sorten, det finns mycket värre saker! Men att bestämma mig snabbt hör inte till mina styrkor, definitivt inte. Borde bli bättre på det, så att inte onödig tid slösas på oväsentligheter och en massa vånda hit eller dit ...

Mm, ska tänka på saken ;)
 
Ha en fortsatt fin vecka bästaste vänner!

4 kommentarer:

 1. Te eller kaffe? Man kan göra som jag: Dricka en kopp te och ta kaffet som efterrätt ;P
  Ha det fint!
  Kram Cecilia

  SvaraRadera
 2. Här dricks det varken eller, jo en kopp te kan faktiskt slinka ner! Annars är jag otroligt svag för choklad!! Men kaffe doftar ju så gott!

  Snygga skor, speciellt dom svarta!!

  SvaraRadera
 3. Inte ska du ha beslutsångest inte. Finfina skor, behåll båda! Njut en kopp te först och låt påtåren bli en kaffe?! :-)

  På tal om beslutsångest, varje gång jag kikar in hos dig så fastnar ögonen på de där träljusstakarna... Du vill inte ha en visning i Norrpan?!

  KRAM / T

  SvaraRadera
 4. Jättefina skor Suz! Förstår att de fick följa med hem båda två. :)

  Jag har aldrig lärt mig det där med att drcka kaffe så för mig blir det kaffe för hela slanten. Eller varm choklad. ;)

  Kram Lotta

  SvaraRadera

Tack för din kommentar! Jättekul att du tittade in här hos mig, hoppas du återvänder:) Kram Suz