fredag, oktober 05, 2012

Dubbelt upp


Igår hade jag en sån där supereffektiv eftermiddag ... efter jobbet var det matinköp, tanka bilen (usch vad dyra och tråkiga poster de där sakerna är!) och raka vägen hem för att städa och baka kanelbullar. Så ringde dottern och var lite sur på busstidtabellen, som inte alls stämmer med hennes skoltider. Resultat - jag hämtade henne i Sjöbo. Alltså tillbaks dit igen, för det är inte där vi bor ... vilket blev lite stressigt för det kolliderade med kanelbullarnas tid i ugnen. Och vad har dottern med sig hem från Lund? Kanelbullar som hon och jag skulle fika när vi kom hem:) Dubbelt upp blev det och gott var det! Och glad blev jag av hennes överraskning, den där tanken ... det är mest den som värmer:)

Idag blir det mer än dubbelt upp, men inte av kanelbullar utan en massa saker som jag vill göra. Har redan satt igång ugnen på rengöringsprogrammet, laddat tvättmaskinen med första omgången, njutit en lång frukost med "things-to-do"-listan i högsta hugg och kikat en runda bland alla de fina bloggar som finns där ute. Det ser dessutom ut att bli en ganska fin höstdag, så kameran med ut på promenad får det bli. Bekanta sig med bokföringsprogrammet vill jag också och nu plingar tvättmaskinen och säger att det är dags att hänga tvätt.

Huvudprojektet idag blir annars att fotografera lite mer av ZbH-kollektionen samt försöka få lite mer ordning på packningen ... det är så otroligt många saker som ska packas upp och ner vid varje visning att jag måste ha lite bra lösningar för att det ska bli effektivt. Jag ska också uppdatera fliken Zelected by Houze, så om ni är intresserade av att beställa något ska ni enkelt kunna maila mig - och vips så har ni ett spännande paket på gång!

Nu ska jag köra så det ryker!
Ha en fin fredag:)

6 kommentarer:

  1. Hej vännen,

    Vad gulligt av dottern att köpa med sig kanelbullar hem för er att festa på tillsammans. Sådant värmer gott i ett mammahjärta.♥

    Dessutom kan det ju aldrig blir för mycket av kanelbullar. ;)

    Vilken härlig energi du har idag Suz. Jag kan riktigt se dig virvla omkring denna soliga höstfredag (vilket ljuvligt höstväder vi fick lagom til helgen).

    Här blir det städ och tvätt idag (och förhoppningsvis lite skrivande senare i eftermiddag) och så håller jag tummarna för att det fina vädret håller i sig över helgen så att vi kan få gjort det som behöver göras i trädgården. :)

    Lycka till med allt spännande som händer idag Suz och ha nu en strålande fin helg.♥

    Kram Lotta

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack detsamma Lotta:)

      Tyvärr har det mulnat på här i söder:( men min energi är det fortfarande inget fel på:) Kom på mig själv med att bli irriterad över att det tog så lång tid att sortera strumporna som skulle hängas upp på tvättstrecket, bara för att jag har andra roligare saker på gång:)

      En sak till som jag vill göra är att besvara ditt brev, men jag går och gnuggar på en liten idé jag vill prova så det dröjer ett litet tag till innan det dyker upp något i din postlåda.

      Ha det gott och tack för att du kikar in här, det värmer så gott det också <3

      Kram Suz

      Radera
  2. Önskar dig en härlig fredag!
    Och vilka underbara boots du har hittat! De bruna tokgillade jag!
    Kram Jenny

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack:) Glad jag blir, och visst är de snygga!

      Önskar dig också en trevlig helg och tack för att du kikade in:)

      Kram Suz

      Radera
  3. Vilken härlig röjar dag!! Skulle väldigt gärna vilja ha en sådan där självrengörande ugn, varför tänkte vi inte på det när vi köpte vårt nya radhus???

    Har lite funderingar på att beställa några zinkhus men jag återkommer när det närmar sig jul, november kan tänkas. Hur är det med frakten hur mycket är den??

    Ha en härlig fredag!

    kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Håller långsamt på att uppdatera fliken Zelected by Houze, men där finns info om beställning. Slå dig gärna ihop med några kompisar för att få ner frakten, som är 119:- för 1-2 personer som sambeställer och är man fler kostar det 49:-/person oavsett hur stort paketet är.

      Ja, självrengörande ugn är toppen! Men inte hann jag allt jag ville idag ... men lite i varje fall:)

      Ha en fin helg!
      Kram Suz

      Radera

Tack för din kommentar! Jättekul att du tittade in här hos mig, hoppas du återvänder:) Kram Suz