måndag, april 30, 2012

Bara lata mig

Pelargoner i väntan på krukor

Just precis, ska bara lata mig resten av eftermiddagen! Ute, i solen, raklång på soffan! Bläddra i en tidning kanske, till och med sova en stund rent av. För jag är dundertrött, ibland blir det bara lite för mycket i ett kör ... roliga saker, men jag känner mig ändå lite urlakad. Så nu ska jag lapa solsken och hämta massor av energi, läsa ikapp lite matnyttig info som jag fick tidigare i veckan, drömma vidare samt frossa i ett magasin som min fina, gulliga frissa gav mig:)

De fina pelargonerna får faktiskt vänta på krukor tills imorgon. Och det får mina kommentarer och uppdateringar hos mina fina bloggvänner också, ledsen men mitt ordflöde har sinat lite. Ny energi tankas idag :)

Tack ni fina läsare som skickat mig hälsningar!

Ha en riktigt härlig Valborg!

5 kommentarer:

 1. Låter hur skönt som helst! Perfekt...ljuvligt.

  Kram och önskar dig en fin första maj!

  SvaraRadera
 2. Åh vad härligt med nya pelargoner. Ska också bege mig ut snart och köpa lite altanblommoer. Det blir inte så mycket som det brukar i år men lite får vi allt ha ändå

  kram

  SvaraRadera
 3. Låter som om du hade en härlig Valborg Suz! Skönt det är dig väl unt!

  Kramar

  SvaraRadera
 4. Hoppas att din Valborg blev finfin!

  SvaraRadera
 5. Hej Suz!

  Det gör du helt rätt i! Ibland behöver vi andas långsamt och bara vara. Ladda batterierna och göra sådant som vi mår bra av. Utan några krav och dåliga samveten.

  Jag hoppas att du fick en riktigt mysig Valborg där ute i solen? Och vilken sol sedan! Sommaren slog till med kraft och det ar verkligen varit fantastiskt fina dagar nu. Vilken lycka! :)

  Så fina pelargonier! Det är sommar det! :)

  Ta nu hand om dig ordentligt Suz, tanka energi och stor kram till dig!

  Lotta

  SvaraRadera

Tack för din kommentar! Jättekul att du tittade in här hos mig, hoppas du återvänder:) Kram Suz