fredag, april 27, 2012

Hinna ikapp

Jättedaggkåpa, vår trädgård i morse

Vill bara meddela att jag inte slutat blogga, försöker bara hinna ikapp. Mig själv, deklaration, jobb, fritid, jobb hemma ... ni vet, livspusslet!

Därför har jag varit så tyst i veckan, varken kommenterat eller gjort inlägg. Massor av idéer som trängs i huvudet, om vad jag måste, behöver och vill göra. Nu, skulle varit gjort i förrgår eller de närmsta dagarna, men också sånt som ligger framåt.

Stora förändringar på jobbet - spännande och utmanande. Rycka in med extra visning för ZbH - också spännande och utmanande (helt okända människor den här gången). Vardagen här hemma - inte alltid så spännande men mellan måstena så är det oändligt skönt och livsnödvändigt att landa i hemmet hos familjen. Umgås med släkt och vänner - också en stor tillgång i livet, kan vara både spännande och roligt, avkopplande och mysigt. Det är alltid spännande att möta andra männsikor!

Hann ut en vända i trädgården i morse, fler bilder kommer, men den här passar in idag - jättedaggkåpa med lite regndroppar! Finns det något underbarare just nu? Ger mig sån avkoppling att njuta av dessa!

Hur gör ni när ni vill hinna ikapp?

Vi ses snart igen! Ha nu mycket fredagsmys!

2 kommentarer:

 1. När jag ska hinna ikapp mig själv, åker jag till Kallis. Bastar, dricker vatten och badar i havet, året om. Då landar jag i mig själv, får en avslappnad kropp och ett skarpare sinne.
  Hoppas du snart är ikapp dig!

  Kram

  SvaraRadera
 2. Livspusslet - inte alltid lätt och då får man prioritera och pausa. Härligt med ett inlägg från dig iallafall.

  Hoppas du får koppla av i helgen och njuta av trädgård, fint väder och vårkänslor!

  Kram

  SvaraRadera

Tack för din kommentar! Jättekul att du tittade in här hos mig, hoppas du återvänder:) Kram Suz