måndag, april 23, 2012

Avlägger rapport

Zinkkrona Paulus, Minizinkhus Cute, Smile ljuslyktor och dekorationsbollar Terrace, ZbH
Dagens solsken på bilderna, något som definitivt inte syntes igår!

Så var gårdagens öppna visning överstökad, med skräckblandad förtjusning måste jag säga. I total ovetskap om hur många som skulle dyka upp och med regnet skvalande steg jag upp på söndagsmorgonen. Nervös - jag? Nej då, allt lugnt ... visst "who am I kidding"?

Men att få göra vårt uterum till showroom och hålla på med "piffing" hela förmiddagen hade en väldigt lugnande effekt på mig. Det där gillar jag! Samla idéer om olika sätt att lyfta fram olika produkter, samla på sig intryck och tips från alla håll och prova lite olika sätt efter hand. Det tråkiga vädret gav åtminstone den fördelen att de levande ljusen fick lite större effekt!  Fick också lite hjälp av dottern att fixa lite tydliga skyltar, eftersom det här var mer öppet hus än en vanlig visning där vi oftast samlas och så visar jag på erbjudanden och berättar kort om företaget. Igår minglade jag runt med gästerna och gav dem information efter hand istället. Och det verkade fungera hus bra som helst.

Med kaffe och kakor knappt på plats och några minuter kvar tills vi egentligen skulle dra igång dyker de första gästerna upp :) Naturligtvis stressade jag runt in i det sista, typiskt mig men blir jag glad när de första dyker upp? OM!!! Det kommer faktiskt någon mer än mina kära föräldrar och svärföräldrar :) Och så kommer det några fler och så några till ... och så plötsligt dyker en hyfsat långväga gäst med familj upp och överraskar mig :) Det var mycket mingel och mycket prat om sortimentet, erbjudande, kuddfodral, färger, servisen osv. osv.

Det kom också in beställningar från några som inte hade möjlighet att vara på plats och på det hela taget är jag mycket nöjd med dagen. Det var tyvärr inte så många som dök upp från byn, så att skriva ut inbjudningar och gå omkring och lägga lappar i trehundra brevlådor kändes väl nästan lite förgäves. Men skam den som ger sig, det fanns ju en och annan intresserad och kanske ger det något på längre sikt. Som en vän smsade mig igår kväll - ringar på vattnet.

Jag vill rikta ett STORT TACK till er som bidrog till att göra min lilla satsning igår till en trevlig dag! För var och en av er som dök upp blev jag uppriktigt glad och tackar ödmjukast för att ni tog er tid att göra ett besök, beställa något, boka ett party eller bara ta en fika och klämma och känna på Zelected by Houze fina kollektion - allt är lika välkommet! Ni hjälpte till att göra visningen till en riktigt trevlig söndagseftermiddag! Hoppas ni också trivdes här, i vårt uterum som för en dag blev showroom för heminredning :)

Nu vilar jag upp mig inför nästa visning :)

2 kommentarer:

 1. Kan tänka mig att du pustar it nu och att du känner dig nöjd! Det låter som om dagen blev riktigt lyckad.
  Sakerna du visar är så vackra..

  kramen

  SvaraRadera
 2. Hej Suz!
  Jag tänkte på dig igår, så kul att det gick så bra!
  Här har vi njutit av cykel- och hundtur på kvällen. Så skönt det är när solen skiner och det är nästan vindstilla ute.
  Önskar dig en bra vecka!
  Kram Anna

  SvaraRadera

Tack för din kommentar! Jättekul att du tittade in här hos mig, hoppas du återvänder:) Kram Suz