torsdag, april 12, 2012

Ljuspunkter

Ljuslyktor från Zelected by Houze, översta bilderna samt vänster nedre hörnet. De fyra små söta lyktorna på bilden nere till höger har jag fått i gåva av fina Lotta!

Nu ikväll kom regnet igen. Då behöver vi lite mysiga ljuspunkter i huset! Passar på att fylla huset med flera fina ljuslyktor från Zelected by Houze, de finns ju ändå hemma :)

I förra veckan fick jag ju en alldeles oväntad gåva i brevlådan, från finaste Lotta med bloggen Min plats i solen. Så himla gulligt av henne att skicka ett fint kort med fantastiskt värmande ord och så de söta ljuslyktorna. De lyser som små solar! Så fina människor det finns och vad glad jag blir av den fina värme jag mött här i bloggvärlden. Tack än en gång, fina Lotta!

Vi har konstaterat att det saknas handskrivna rader på små kort eller i brev. Behöver inte nödvändigtvis innehålla gåva, orden är en utomordentlig gåva i sig. Går omkring här och funderar ut något lite fint och klurigt att kunna glädja någon med jag också ... att bjuda tillbaka, men också att överraska några fler. För jag uppskattade verkligen Lottas gest:)

Vissa bloggar är jag extra glad att jag hittat till, det är kloka, roliga, inspirerande människor bakom som gör mycket läsvärda inlägg. Med skiftande humör finns det alltid någon att dyka in på och vips så antingen skrattar jag så att jag ligger dubbel eller nickar instämmande och måste genast göra en kommentar. Andra gånger blir det andra reaktioner och det bringar till eftertanke, speciellt när man påminns om hur bra vi har det.

Viktigt med många ljuspunkter i tillvaron!

4 kommentarer:

 1. Jag skriver under på det :-) mera handskrivna brev och kort i brevlådan tack och ljuspunkter kan man aldrig få för många av!

  Kram

  SvaraRadera
 2. Vilka underbara ljuslyktor, alla bilderna är så stämningsfulla att jag njuter av att se dem. Härligt!

  Hoppas att du får en fin fredag Suz!

  Kram
  Nettan

  SvaraRadera
 3. Jättefina bilder! Älskar ljuslyktor. Man KAN inte ha för många. Kollade ZbHs utbud; så mycket fint!! Man kanske skulle börja sälja, eller iaf ha ett homeparty.. Önskar dig världens bästa fredag!

  Helena

  SvaraRadera
 4. Sprida glädje genom brev är något som glöms bort lite i detta samhälle med datorer. När jag blev sjuk så hade en av mina jobbarkompisar lagt ett kort och en liten gåva i min brevlåda. Och jag ler fortfarande när jag tänker på den dagen. Det blir så många känslor.Glädje,nyfikenhet,man blir berörd att någon har tänkt på just mig och tagit sig tid (i detta samhälle med tidsbrist)

  Ha en bra dag!!Och jag trivs på din blogg du är en liten ljuspunkt:)

  Kram Lotta
  Kram Lotta

  SvaraRadera

Tack för din kommentar! Jättekul att du tittade in här hos mig, hoppas du återvänder:) Kram Suz