tisdag, april 24, 2012

Som en prinsesstårta


Som en prinsesstårta, sa Anette när hon knöt den här söta lilla buketten till mig i fredags. Visst är den söt! För praktiskt tagit inga pengar fick jag denna lilla "tårta" och den står lika fint ännu.

Jag har ju berättat förr hur jag njuter av att ha snittblommor på bordet. Det känns alltid lite extra på något sätt och så är det så mysigt med lite blommor. Men det duger precis lika bra med något man plockat in från trädgården eller hittat på någon närliggande äng, några vackra och ståtliga grässtrån eller något annat enkelt. Det vackra ligger, som sagt, i betraktarens öga.

Idag har jag inte så mycket att orda om, det känns lite tomt där uppe, inget flöde liksom. Hoppas det snart kommer tillbaka! Men jag tar mig en tur runt hos er istället, hämtar lite inspiration och uppdaterar mig lite. Tack än en gång för fina kommentarer och lyckönskningar hos mig, ni är för söta! Tänk att det kan finnas så många fina människor med så fin omtanke om andra.

Imorgon ska jag besöka ett litet event, hoppas det blir spännande och matnyttigt! Berättar mer en annan dag ;)

Ha en fortsatt fin vecka!

3 kommentarer:

 1. Ja blommor är så vackert och lyfter ett helt rum. Tyvärr är vi allergiska så vi får vara lite försiktiga. Läste om din visning. Om jag bott där skulle jag absolut kommit :) Tror säkert att du är helt perfekt för att vara värdinna. Lycka till nästa gång också ;)

  Kram Ann-Louise

  SvaraRadera
 2. Älskar blommor och mår bra med en bukett hemma...ofta!

  Vad mycket fint du hade på din visning. Jättefint!

  Kram

  SvaraRadera
 3. Japp, mer färska blommor åt folket!
  Ha ett fint slut på veckan!
  Kram Cecilia

  SvaraRadera

Tack för din kommentar! Jättekul att du tittade in här hos mig, hoppas du återvänder:) Kram Suz