måndag, april 02, 2012

Glädje

Det kom ett paket i brevlådan!

Nu ska ni få höra! Att måndagar aldrig varit min favoritdag är ingen hemlighet, men de har faktiskt blivit bättre och bättre. Och idag blev det en riktigt höjdarmåndag!!!

I vår brevlåda fanns ett tjockt vadderat kuvert, till lilla mig. Vad är nu detta? Jag väntar inte på något paket. Min första tanke var "Vad har jag nu beställt och glömt bort" :) Men inte då. Det var ingen bortglömd nätbutiksbeställning, det var en gåva!

En gåva från en alldeles fantastiskt fin bloggvän! Ett medföljande kort med rader som gjorde mig alldeles varm om hjärtat :) Så fina männsikor det finns i världen! Och tänk att min lilla blogg kan göra något litet avtryck i detta enorma blogghav.

Min första tanke var att tacka dig här offentligt, men så kom jag att tänka på att det är kanske inte alls vad du vill. Jag blir kluven och vet varken ut eller in, men nu gör jag så här:

Tack, du fina bloggvän för din söta gåva!
Du ska veta att det värmer och glädjer mig otroligt mycket.
Du skriver så fina ord och jag blir en stolt och ödmjuk mottagare.
Ta väl hand om dig och dina nära och ha en riktigt härlig påskvecka!
Kram Suz

Så får sig bloggandet en liten skjuts igen. Och det får den naturligtvis även av de fina kommentarer jag får. Ibland känns det inte som om man har så mycket att skriva om och ibland bubblar det över. Ibland kommer jantelagen ifatt mig och jag tror att ingen läser. Men ok, det kan jag också ta. För jag gör faktiskt det här för att jag tycker det är kul. Ibland läser kanske många och ibland kanske ingen, men jag hade utlopp för lite skrivarklåda och tankar som trängs. Jag kan också gå tillbaka och läsa gamla inlägg och komma ihåg saker som faller i glömska snabbt. Det här har ju blivit min lilla "dagbok" av tankar och idéer, recept och annat som ramlar över mig.

Vi hörs igen, snart!

3 kommentarer:

 1. Vilken dag, paket i posten av en vän! kan det blir bättre en måndag?!

  Hoppas hela din vecka blir så bra som idag, klem Anna

  SvaraRadera
 2. Så fint Suz! All denna värme, postiva energi och omsorg om varandra här i vår lilla bloggvärld. Det värmer och inger hopp tycker jag!

  Jag håller med dig, bloggandet är för en själv. Är det inte det blir man nog lätt nedslagen över få besökare, få kommentarer eller ngt annat. Men vem säger att kvantitet är bäst, når man ut till en annan person så är ju det fantastiskt!

  Må så gott!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 3. Vad bra att det kom fram ordentigt och att du tyckte om det. Roligt att kunna glädja och ge dig en bra start på veckan. :)

  Sköt om dig du fina!♥

  Kram Lotta

  SvaraRadera

Tack för din kommentar! Jättekul att du tittade in här hos mig, hoppas du återvänder:) Kram Suz