tisdag, januari 03, 2012

Klappar som förgyller

Mjölkkanna signerad Ylva Skarp från mannen, pall Miljögården från mina fina föräldrar, liten söt gratänggryta och äggkoppar från Le Creuset rodde jag hem i julklappsspelet och det sötaste lilla rivjärnet från dottern
Härliga klappar som förgyller min vardag ... när all uppståndelse över helgerna lagt sig och vi är tillbaka i våra gamla rutiner ;) då njuter jag av hemmet, familjen och allt det där som man väldigt lätt tar för givet! Och ok, jag vet, jag är en nörd för detaljer hemma och det är kanske helt galet! Men så länge jag kan och tycker det är roligt och mina nära tycker det är kul att visa sin uppskattning även på detta sätt, då är det helt legalt. För i grund och botten är det mina nära och kära som betyder mest och det kan ingen pryl ändra på!

Mycket som händer i vår bekantskapskrets skakar om och får mig att stanna upp lite oftare och uppskatta hur bra jag har det, vi vet aldrig när situationen förändras. Även om det finns massor av hopp och kämpaglöd i oss människor, kan det komma stunder då allt känns krossat och kullkastat och tanken på att se ett ljus i tunneln är långt borta. Varför ska det vara så svårt att närma sig och låta dem veta att man finns där, om de vill?

Massor av kärlek!

1 kommentar:

  1. Fina julklappar. Det är roligt att omge sig med fina saker, men som du skriver,det är ju alltid de nära och kära som är viktigast. Vi är nog många som skulle klara oss de mesta av våra saker om det behövdes eller hur?
    Ha en bra dag!
    Kram.

    SvaraRadera

Tack för din kommentar! Jättekul att du tittade in här hos mig, hoppas du återvänder:) Kram Suz