torsdag, januari 26, 2012

Mycket på gång

Söt kruka från Blomsterbodens utförsäljning

Ja jösses vad det händer mycket saker på en gång ibland! Intensivt på jobbet, men kul. Snart igång med ZbH och försöker organisera mig kring detta, kul. Har kommit in i en läsperiod och har fler böcker kvar olästa i bokhyllan, kul. Det kliar i sorteringsnerven, kul eller nja, men härligt när det är klart. Och så var det där med motionen - hur lätt är det inte att den hamnar sist på prioriteringslistan! Men imorgon blir det städning light (ingen idé att behöva göra det två gånger samma helg, vi måste ändå städa på lördag em eller söndag fm) och efter det tänkte jag mig också en rejäl crosstrainerstund med Sveriges Mästerkock på tv, tiden går otroligt mycket fortare när man har tv framför sig och inte bara står där och trampar ;)

Dottern fyller sjutton nästa vecka och henne ska vi fira på söndag - min snälla svärmor gör smörgåstårta efter dotterns önskemål och jag bakar tårta, också efter önskemål. Det är dock en väl beprövad historia som brukar gå bra, peppar, peppar.

Så är det byöl här i vår lilla by i helgen och en annan rolig träff står också på schemat. Vi kan alltså inte klaga på att vi är aktivitetslösa! Och dottern ska dessutom ha fyra övernattningskompisar här, med pizzabakning och annat gott.

Och så fick jag en Liebster Blog Award i veckan och gav den vidare. Då hittar man också en massa nya, härliga bloggar att kika in hos. Hej och hå, nu ökade listan igen :) Det här är också en sån där rolig grej, men tyvärr springer tiden iväg så himla snabbt när man sitter här och läser ikapp hos både nya och gamla favoriter - vips så försvann det ett par timmar! Tiden vill inte räcka till ... hm, veckoschema för mig också kanske?

För mycket av det goda? Ja, nästan ... eller egentligen vill jag inte säga så, men jag är ju en sån där som också har stort behov att få mysa till det i soffan en stund varje helg. Läsa en bok, se en bra film eller sitta och fika med familjen och ha tänt en brasa i spisen. Hur i hela fridens namn ska vi få in det den här helgen! Måste nog se till att få en liten egenstund imorgon (så att jag är trevlig för min omgivning ;) resten av helgen) och så bokar vi spismys över lördaglunch! Yes, så får det bli!

Inte så säker på att jag är tillbaka här igen förrän nästa vecka ...

Ha en riktigt trevlig helg alla fina som kikar in här hos mig!

6 kommentarer:

 1. Det var en fullspäckad helg vill jag lova :) Precis så brukar det vara för mig också, när det blir för mycket så styker jag motionen först. Men peppar peppar nu har jag hållit i gång i 3 veckor iaf. Hoppas att jag hinner dit att jag har skapat ett riktigt beroende innan tiden och orken tryter.
  Kram Agneta

  SvaraRadera
 2. Jag fullspäckade helger är väl sådär, ja både roligt och jobbigt men man saknar den där stunden som du skriver om och den är både viktigt och underbatrt skön. Hoppas du får till det

  Kram anna

  SvaraRadera
 3. Ja, det var en hel massa grejer som du tänkt klämma in i helgen! Själv sitter jag här med pysselkliande fingrar men vet inte riktigt var jag ska börja? Jag skulle ju behöva städa jag också, meeeen...

  SvaraRadera
 4. Vad mycket roligt och spännande som händer hos dig just nu Suz. Härligt! Ibland är det just precis så, att det händer en massa skoj påen och samma gång, och då gäller det bara att njuta och hänga på. Så njut av allt det roliga och spännande Suz och grattis i förskott till dottern. :)

  Ha en fin helg Suz!

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 5. Visst försvinner tiden fort när man sätter sig vid datorn... det är nästan läskigt, vad snabbt timmarna tickar iväg. Men det är ju så trevligt att uppdatera sig hos alla sina bloggvänner!

  SvaraRadera
 6. Hej!
  Vilken härlig blogg!! Hittade hit efter att ha googlat på Zelected by Houze.... Jag har precis oxå börjat som konsulent! Så det är en spännande vår man går till mötes :) Lycka till!
  Marie

  SvaraRadera

Tack för din kommentar! Jättekul att du tittade in här hos mig, hoppas du återvänder:) Kram Suz