söndag, januari 15, 2012

Söndagsmys och statistik

Vårkänslor

Oj vad jag är ineffektiv idag då :) Har sovit länge, läst lite, myst i soffan, läst en massa underbara bloggar, kommenterat lite samt försökt uppdatera så att jag ska få till det här med svarsfunktionen bland kommentarerna ... och jag tror jag lyckades - med hjälp av inlägget hos en av mina favoritbloggar Min plats i solen. Tack Lotta, utan ditt inlägg hade jag aldrig kommit fram till resultatet:)

Det här med statistik ... ska man bry sig? Jag tittar ibland på den som finns på blogger vare sig jag vill eller ej. Men där kan jag endast se sidvisningar och lite annat - inte antal besökare och hur många som är online etc. Och jag har bestämt mig för att det räcker med det som finns, jag ska inte jaga siffror här på bloggen (det gör jag dagarna i ändå, som ekonom). Naturligtvis blir jag jätteglad när ni lämnar avtryck i form av kommentarer och en del får jag muntligen eller på facebook, dit jag länkar mina inlägg allt som oftast. Det är jättekul när ni på något sätt hör av er och lämnar någon form av respons om min blogg - ni skulle bara veta hur det värmer att ni kikar in och läser mina små funderingar! Jag blir superglad!

Min tanke är att jag blir stressad och pressad om jag hämtar mer statistik. Bloggen har jag för att jag tycker det är kul att skriva lite ibland, visa lite bilder, kanske ge lite inspiration, dela med mig av recept och kanske ett och annat tips på något pyssel, film, bok eller annat. Börjar jag hämta statistik över hur många som läser just nu eller besökt mig och det visar sig är få eller många - då kommer jag börja analysera vad som är bra och dåligt, rätt eller fel osv. osv. Och så vill jag absolut inte att det ska bli! Här vill jag bara kunna slappna av och skriva om sånt som faller mig in och intresserar det någon annan så är det himla kul, men jag vill inte känna någon press att skriva om något som det liksom förväntas av mig ... jag vill bara försöka vara mig själv.

Nu blir det fikamys:)
Ha en fortsatt skön söndag mina vänner! 

2 kommentarer:

Tack för din kommentar! Jättekul att du tittade in här hos mig, hoppas du återvänder:) Kram Suz