onsdag, januari 18, 2012

Omåttligt slut i huvudet

Söta små krukor från måndagsfixet och julklappskannan från finaste mannen

Onsdag redan! Samma visa idag, de små grå går för högtryck på jobbet. Det tar hårt på krafterna att byta jobb ;) Och det ska inte misstolkas, jag tycker det är roligt! Men just nu är det väldigt många saker som pockar på uppmärksamhet och ska redas ut - hur utmanande som helst!

Fick naturligtvis stressa som en liten iller för att hinna i tid till tandläkaren. Gick igenom besiktningen utan större anmärkningar. Bara hålla lite koll på en tand, så nästa tid blev i september. Puh, så gott!

Idag var också sista dagen att göra en eventuell beställning av tilläggsprodukter hos Zelected by Houze och det var så himla svårt att bestämma sig för vad man skulle satsa på! Men jag måste bli lite modigare att fatta egna beslut och rådfrågade endast familjen den här gången. Så nu är beställningen mailad och nu kan jag knappt vänta tills jag får hem sakerna! Måste "provpacka" upp och ner allting, så jag vet hur lång tid det tar när jag ska ut på visningar. Och det roligaste av allt - att hitta olika exponeringsmöjligheter och inspirerande tips på kombinationer etc etc ... det finns hur mycket som helst att fundera över. Jag kommer att bli en plåga för min omgivning ;) Nu vill jag bara komma igång - har känt så länge att jag vill något mer än "bara" jobba bakom ett skrivbord. Oh yes, nu är jag på väg :)

Inga fler uträkningar och tankeverksamhet idag, måste vila upp mig inför morgondagen då jag ska ge mig på ett nytt program på jobbet! Så crosstrainer där på ovanvåningen - nu är det dags för en ny omgång. Ett pass vid tv'n och ett inspelat avsnitt av Sveriges Mästerkock blir bra. Knoppen mår bra av att låta kroppen jobba ett tag.

Ha en riktigt go' onsdagskväll!

5 kommentarer:

 1. Oj du verkar ha mycket spännande runt omkring dig:) Fast träning och åter hämtning är ett måste!! Ha en härlig kväll.

  Kram Lotta

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja nu händer det en del:) Men tar lärdom hos dig och säger till mig själv att stanna upp emellanåt. Inte glömma ta pauser och vara närvarande. Och få in träning ... Kram Suz

   Radera
 2. Svar
  1. Tack :) fast det tycker ju inte jag, så där precis. Tycker alltid att jag kunde fått in mer, eller bättre. Fast börjar lära mig att känna mig "good enough". Blir fantastiskt inspirerad av din energi! Hur sjutton bär du dig åt? Kram Suz

   Radera
 3. Sitter här nytränad och mår så gott! Skönt när man kommer igång. Vad spännande det låter med ditt nya "jobb". Hoppas det kommer att gå bra. Jag behöver också som du bli lite modigare i beslut:)
  Kram Agneta

  SvaraRadera

Tack för din kommentar! Jättekul att du tittade in här hos mig, hoppas du återvänder:) Kram Suz