onsdag, januari 11, 2012

Huvudbry


Helt plötsligt har jag problem med att ladda upp bilder på bloggen! Lagringsutrymmet är för litet tycker datorn, eller ja ... egentligen är det väl Blogger/Picasa/Google - jag är ju absolut ingen fena på sånt här.

För några månader sen var jag bara helt fascinerad av att jag faktiskt blivit med blogg :) och så "out of the blue" så börjar det krångla! Ska jag alltså bli tvungen att utöka mitt lagringsutrymme och kosta på mig hela 5 USD?? Inga stora summor men jag är alltid sjukt misstänksam mot så kallade gratistjänster som börjar kosta pengar ... ok, då avslöjade jag mig - av naturen misstänksam och vill helst ha både hängslen och livrem när det gäller "nya" grejer.

Kan hända mina bilder hitintills varit på tok för stora egentligen, men samma här - eftersom jag inte håller på och redigerar och pillar, så kör jag bara på för allt vad tygen håller. Fotograferar, in med bilderna och bloggar på :)

Är det bara jag som stött på detta "problem"?

2 kommentarer:

 1. Jag har bloggat i 14 månader och har inte stött på detta men så justerar jag storleken på alla bilder jag publicerar - så det är säkert som du säger att dina bilder är för stora.

  Stort tack för dina fina ord på min blogg.

  Jag önskar dig en fortsatt fin kväll!
  Kram Sofia

  SvaraRadera
 2. Oj! Sånt har jag ingen koll på alls. men de låter ju konstigt att man ska behöva betala för en gratis tjänst. hoppas att de löser sig. Kram

  SvaraRadera

Tack för din kommentar! Jättekul att du tittade in här hos mig, hoppas du återvänder:) Kram Suz