söndag, januari 22, 2012

Oändlig inspiration

Morgonens snö i trädgården

Bland alla bloggar och websidor som finns har man oändlig inspiration att hämta - det finns egentligen inget försvar att köpa tidningar längre! Huh, sa jag precis det där? Jag som älskar att sitta och bläddra i tjocka härliga magasin om inredning, livsstil och hälsa, massor av recept och så alla dessa underbara kläder!

Men en kombination blir nog bra, eller vad tror ni? Ett och annat litet magasin bara för den härliga känslan att dra med fingrarna över de tjocka, blanka sidorna och slå sig ner i soffhörnet med en gigantisk kopp te och spisen sprakande.

Tidningsentusiast ut i fingerspetsarna!

5 kommentarer:

 1. Jag röstar helt klart för en kombo för som dusäger så är det något speciellt med känslan av att vända blad med fingrarna. ;)

  Ha nu en riktigt fin vecka Suz!

  Kram Lotta

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Lotta!
   Ja, visst är det en härlig känsla;) men jag måste alltid lägga band på mig själv ... det finns ju alltid något lockande magasin i tidningshyllan, de är dock inte gratis!!!
   Ha det gott du också och tack för titten:)
   Kram Suz

   Radera
 2. Hej! Hitta hit från Lotta. Fin blogg du fixat.
  Blev lite intresserad av Zelected by House. Var håller du till någonstans?

  Ha en toppen dag!
  Kram Kia

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Kia!
   Kul att du hittat hit:)och att du blev intresserad av Zelected by Houze!
   Jag finns i södra Skåne, i en liten by som heter Sövde ca 2,5 mil norr om Ystad. Befinner du dig inte i närheten av mig rekommenderar jag att du klickar dig vidare till Zelected by Houze hemsida (klicka på bildkollaget i högerspalten eller uppe under min header, jag här länkat). Det går att anmäla intresse att vara värdinna eller bli säljare direkt på hemsidan eller kontakta dem via telefon eller mail.
   Kommer naturligtvis kika in hos dig så fort jag hinner!
   Ha det gott och tack för titten hos mig:)
   Kram Suz

   Radera
 3. Jag håller med. Det här med tidningar blir nästan onödigt med alla bloggar man bläddrar igenom på en dag. Men det är trots allt något speciellt att sitta i sin soffa och bläddra i en helt ny tidning med vackra bilder i. Så jag röstar för en kombo.

  Kikar in här via Lotta. Finfin blogg du har!

  dorro

  SvaraRadera

Tack för din kommentar! Jättekul att du tittade in här hos mig, hoppas du återvänder:) Kram Suz