tisdag, januari 24, 2012

Med en enkel tulipan ...


Nu är det min tur att få dela ut Liebster Blog Awards ... eftersom jag hade den stora äran bli hedrad med en sådan från Lotta Min plats i solen !

Jag läser flitigt hennes blogg och förundras över hennes fina och tänkvärda texter. Ofta blir jag också glad eller ler igenkännande åt något hon tar upp. Bamsekram till dig Lotta! Och stort lycka till med din bok, jag väntar spänt på att den ska komma ut på bokhyllorna hos bokhandlarna.

Efter mycket beslutsångest har jag nu kommit fram till de fem bloggar som jag vill ge var sin Liebster Blog Award:

Bokcaféet i byn - Anna delar med sig av sina bokupplevelser på ett sånt sätt att jag nu har hur många böcker som helst på min Att-läsa-lista. Hon delar också med sig av resor och ger tips som får mig att längta ut i världen, men också härliga bilder från vårt underbara Skåne. Tack Anna, du inspirerar till nya upplevelser!

godastunder-tokigaidéer - Annas trädgårdsblogg inspirerar och hon delar även med sig av vardagen på ett mysigt sätt. Husrenovering, hundliv och mycket annat i en härlig blandning. Jag känner mig som hemma på hennes blogg :)

Gourmetmorsan - Madeléne, som delar med sig av underbara recept på livets goda. Massor av inspiration för en matglad själ som jag också är. Ofta enkla, men väldigt goda skapelser och så lite vintips ibland. Tack för att du inspirerar mig i köket:)

Bara en kaka till - hittade hit alldeles nyligen via Madelénes blogg och föll direkt. Ännu mer av livets goda och så ljuslyktor på detta :) vad mer kan jag önska mig. Helena beskriver mat och godsaker på ett sätt, med både ord och bilder, så att det vattnas i munnen!

En Vacker Vardag - Lotta, som kämpar i vardagen och hämtar energi i yoga. Det känns som om hon skriver rakt ur hjärtat och jag berörs av hennes blogg. Vilken kämpaglöd den här kvinnan har! Korta, kärnfulla inlägg som får mig att stanna upp och ta mig tid för eftertanke.

Hoppas ni vill mottaga den award jag skickar till er med värme. Ni inspirerar och det är alltid lika roligt att besöka era bloggar <3

Det finns många fler på min blogglista, som ständigt utökas. Massor av inspiration och härlig läsning finns att hämta här i bloggvärlden! Någon tyckte att det här med awards var kanske mest att ryggklia varandra och må så vara, men vi glädjer varandra och det är något som behövs mer här i världen!

Ha det fint alla fina!

6 kommentarer:

 1. Tack för dina snälla värmade ord och för din award. Jag tackar och tar emot, ska självklart skicka den vidare. nu ska jag titta in till alla som du tipsat om.

  stor kram till dig
  Anna

  SvaraRadera
 2. Tusen tack för awarden, vad glad jag blir! Och vad kul att jag har hittat till din fina blogg, här kommer jag att titta in ofta! :-)

  SvaraRadera
 3. Som jag skrev hos någon annan idag så är det så bra med dessa awarder för man får en massa tips på bloggar att läsa. Det gillar jag. Och så är det ju aldrig fel att få skicka uppskattning till någon.

  SvaraRadera
 4. Tack för de fina orden och utnämningen Suz! Önskar dig en toppen em i solskenet!!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 5. Hjälp, vad jag blir rörd av dina ord, och din award till mig! Värme i hela mig! Tack snälla du! Självklart kommer jag att skicka awarden vidare... Kram och ha en underbar onsdag!

  SvaraRadera
 6. Vad glad jag blir för din award till mig och dina värmande ord. Har inte varit inne på några dagar då jag har varit och firat min mamma och syster.

  Kram Lotta

  SvaraRadera

Tack för din kommentar! Jättekul att du tittade in här hos mig, hoppas du återvänder:) Kram Suz