torsdag, augusti 23, 2012

Ut i det blåI tisdags eftermiddag lät vi återigen cabben rulla ut på små vägar vi aldrig färdats på förut ... nåja, somliga av dem i varje fall. Mannen firade sin sista semesterdag och jag kommer ju hem lite tidigare från mitt nuvarande jobb än vad jag gjorde tidigare.

Vi började med att proviantera lite god sallad som picknick i Ystad. Och sen kom då frågan - österut eller västerut? Eftersom helgens cabbetur rörde sig en hel del på Österlen valde vi att köra västerut, vilket kanske inte var helt rätt med tanke på molnen som snart tornade upp sig.

Men vi hade tur och vinden var ljummen och härlig och ljuset var magiskt, så vi åt vår lilla matsäck i Smygehuk, nästan så långt söderut vi kunde komma i Sverige:) Det var lite blött om vi skulle suttit längst ut, som ni ser på bilden längst ned till vänster.

Sen rullade vi vidare inåt landet och jösses vilka små vägar det finns där, och pyttesmå hus blandat med gigantiska gårdar! Vi hade i princip ingen aning om hur vi skulle hitta  hem igen, men det lyckades och vi fick se väldigt många vackra vyer på vägen. Tänk, vilket vackert landskap vi bor i! Och vi som är infödda skåningar båda två - så mycket vi aldrig sett!

Det är bäddat för många turer än:)

2 kommentarer:

 1. Underbart!! Jag som älskar road trips ( och har en inplanerad imorgon ;) njuter av läsa det här. Skåne är så vackert. Jag längtar så till att uppleva en trip som den du beskriver.

  Stor kram!!

  SvaraRadera
 2. Hej Suz!
  Vilken härlig biltur ni fick! Vi besöker också Smyge då och då. Häftigt att tänka att man är så långt söderut som man kan komma!!
  Skåne är oslagbart vackert, jag slutar aldrig att förvånas och att nypa mig i armen över att jag faktiskt bor här!
  Kramar Anna

  SvaraRadera

Tack för din kommentar! Jättekul att du tittade in här hos mig, hoppas du återvänder:) Kram Suz