söndag, augusti 19, 2012

Cabbetur med likasinnadeIgår morse cabbade vi ner och körde mot Åhus, trots en regntung himmel. Det var inte kallt och började inte droppa förrän vi nått startplats för själva träffen. Ett tjugotal Saab-cabbar i varierande ålder och från olika delar av vårt avlånga land slöt upp och. Som tur var fick vi uppehållsväder innan det var dags att ge sig iväg.

Vi följde en roadbook, som inte alltid hade solklara anvisningar, men hittade svar på de frågor vi skulle klara av och hade allt som allt en trevlig dag med cabbarna på de små vägarna i de östra delarna av Skåne.

Bilderna ovan: Lunch vid Knäbäckshusen (man tror nästan man är utomlands!), äppelodlingar också vid Knäbäckshusen, Glimmingehus (nu strålade solen) visste ni att det började byggas 1499? Och så till sist fotografering i Ystad.


Avslutningsfotografering i Ystad - tjusigt eller hur:) Jag är ingen större bilnörd, men lite tjusning har det att glida fram där i solen, med vinden i håret och känna alla dofterna från landskapet.

Allt var trevligt ordnat och så, men lite längtar man ändå efter gamla cabbeklubben där det från början bara tilläts Saabcab OG (den gamla generationen, klassikerna alltså ;)). Ljudet från dessa gamla bilar kan inte de nya överhuvudtaget slå!

En härlig lördag på Österlen hade vi:)

4 kommentarer:

 1. Låter och ser jätte mysigt ut Suz! Milda makter vilken värme vi fått njuta av idag! Det blev stranden inledningsvis för oss!
  Vid Knäbäckhusen tog vi våra bröllopsfoton. Älskar den platsen! Du fångar det bra i dina foton.
  Önskar dig en bra start på kommande vecka!
  Kram Anna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Anna! Roligt att du gillar bilderna:) Visst är det fantastiskt ute vid Knäbäckshusen! Vi har så många fina platser att njuta av, underbart.

   Ha en fin vecka!
   Kram Suz

   Radera
 2. Trevligt att läsa att ni saknar den tiden då det var de riktiga cabarna som träffades och åkte. Med vänlig hälsning, Martin / saabcab.com

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är klart vi saknar den tiden! Och er, naturligtvis! Hoppas allt är bra med er och att ni har fina roadtrips även utan Saabcab. Eller ni har ångrat er och skaffat en igen?:)

   Ha det fint och hälsa familjen!
   Med vänlig hälsning
   Suzann

   Radera

Tack för din kommentar! Jättekul att du tittade in här hos mig, hoppas du återvänder:) Kram Suz