fredag, augusti 10, 2012

Sommaren fortsätter


Så länge det är semester kvar är det sommar - inte sant? Åtminstone om vi fortfarande är kvar i augusti:) Lata dagar är ett måste när man är ledig, oavsett väder.

Att göra saker i sin egen takt, skämma bort sig lite och bara vara. Nödvändig tid att ladda batterierna inför nya uppgifter och projekt.

Här, under rönnsumakens vackra bladverk (eller apeträd, som vi kallar den), skulle jag kunnat sitta och blicka upp mot himlen och bara vara hur länge som helst:) Nu står just det här trädet inte så bra till för det eftersom det har sin plats alldeles intill gatan på vår norrsida, men vi har ett på gång inne i trädgården som jag hoppas mycket på:)

Hoppas  ni också har möjlighet att ta tillvara varenda liten gnutta som är kvar av sommaren! Koppla av och koppla ner emellanåt, vila själen från allt mediabrus och bara njut av tillvaron, vänskap, dofter och allt som vi har omkring oss.

Ha en fortsatt fin sommar!

2 kommentarer:

 1. Ja njuter av av augusti! Just nu är det tyvärr hög luftfuktighet här så det känns som man är i en ångbastu...jag vill ha lite mer "krisp" i luften.

  Och visst är det sommar så länge det är semester!

  KRAM!

  SvaraRadera
 2. Här hemma går vi definitivt efter devisen att sommaren varar så länge vi är lediga. Med andra ord varar sommaren minst en vecka till. ;) Bara att njuta och insupa så mycket sommarkänsla som det bara går. Höstkänslorna får allt vänta lite till. Sedan, när det är dags, då ska jag omfamna dem fullt ut. Men nu - sommar med stort S. :)

  Ta hand om dig vännen och njut!

  Kram Lotta

  SvaraRadera

Tack för din kommentar! Jättekul att du tittade in här hos mig, hoppas du återvänder:) Kram Suz