lördag, augusti 04, 2012

En avkopplande lördag


Idag har jag solat och läst samt reflekterat lite över tillvaron - njuter helt enkelt av stunden!

Har tvättat ett antal maskiner och det fanns helt enkelt inte mer plats på tvättlinan, så då var det bra med det. Cabben fick lufta sig när jag lämnade dottern vid bussen och sedan hämtade henne och en kompis en stund senare. Upphör aldrig förvånas över tonåringars tidsperspektiv och sov- och mattider - var man likadan själv? Antagligen, eller så höll ens föräldrar lite mer på rutinerna än vad vi lyckas med nu för tiden;) Dessutom hade jag häst på den tiden och det gjorde väl sitt till att man varken kunde eller ville vända på dygnet.

Jag har börjat fundera över packning till vår något brokiga roadtrip. Konsertkväll, i vilket väder? Stockholmsdagar, i vilket väder? Sköna på-landet-dagar, i vilket väder? Vår svenska sommar är lurig och kan spela en ordentliga spratt med allt från stekande sol och 30 grader till ösregn, hagel och 15 grader. Charmigt? Nej, jag är en typisk lagom-människa som föredrar något mitt emellan 20 och 25 grader, uppehåll under dagtid naturligtivs och så där lagom att man kan ta sig för något utan att hela tiden behöva sitta under ett parasoll och flämta efter något svalkande i glaset.

Så min packning borde innehålla allt från tunnaste, skönaste blusen till gummistövlar (som jag för övrigt i princip inte har några som funkar). Usch, det blir inte lätt! Och så slår jag vad om att mannen packar med lätthet kvällen före, på ca en kvart! Vilka i-landsproblem man har ...

Varvar lördagskvällen med lite OS-tittande och bloggande. Mannen har intagit soffan och tar sig en välförtjänt OS-kväll efter allt slit!

Ha en fortsatt fin lördagskväll!

2 kommentarer:

 1. Det låter som du har haft en riktigt fin lördag Suz med lite av varje på schemat. :)

  Vilken mysig resa ni har framför er och även om det kan vara lite svårt att packa kan jag tänka mig att det är ett rätt kärt besvär trots allt. För så kul ni kommer att få det. :) Här hemma börjas det också planeras packning. Ett kärt besvär här med. ;)

  Kram på dig

  SvaraRadera
 2. Låter härligt att ha en sommar resa kvar, och det där med packning är ju vad det är. Fast för det mesta packar man ner alldeles för mycket och använder bara hälften. Vi åker hem från bästa Gotland idag och där har solen lyst så jag har gått i älskade jeans shorts och linne i nästan 14 dagar och inte använt hälften av det som fanns i resväskan. Hoppas du får en härlig resa
  Kram

  SvaraRadera

Tack för din kommentar! Jättekul att du tittade in här hos mig, hoppas du återvänder:) Kram Suz